Portugisisk magi ikke nok

Foto: (Reuters)

Bolton var skuffet etter at UEFA Cup-plassen røk. Men assistent-manager Sammy Lee skrøt enormt av sitt nye stjerneskudd: Matchvinner Ricardo Vaz Te (19).

07.05.06 22:58

BOLTON - BIRMINGHAM 1-0: Bolton hadde håpet å kapre 7.plassen, men ettersom Newcastle slo ligamesterne Chelsea "stjal" de den plassen fra Bolton.

- Det var skuffende. Vi hadde håpet å spille i Europa. Men det er i det minste et bevis på hvor langt denne klubben har kommet.

- Har flere fine egenskaper

Vinnermålet mot Birmingham ble scoret av portugisiske Vaz Te, som kom inn fra benken og scoret etter 65 minutter. Målet var en perle: Han traff flott på et innlegg fra Kevin Nolan, og lurte ballen ned i hjørnet fra spiss vinkel.

Sammy Lee ledet laget søndag, og var full av lovord om spisstalentet, som scoret sitt tredje mål for sesongen.

- Alle kan se potensialet Ricardo har. Han har flere fine egenskaper og vi skal sørge for at disse kommer laget til nytte framover. Hvis han fortsetter fremgangen vil han gjøre det bra her, sa Lee til Sky Sports etter kampen.

- Spissene har skuffet

På den andre siden var Birmingham-manager Steve Bruce skuffet over sine spisser, som han mener har mye skyld i at laget rykker ned.

- Vi har ikke scoret nok mål. Du er bare så god som spissene gjør deg, sa Bruce til Sky Sports etter kampen.

Han hadde satt ut Jiri Jarosik og Mikael Forssell, og DJ Campbell startet på topp sammen med Emile Heskey. Campbell så et godt forsøk bli reddet av Boltons keeper Jussi Jaaskelainen, mens Heskey som vanlig var best med ryggen mot mål. Og ganske ufarlig de gangene han snudde seg.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.