RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AP/Scanpix)

Portugisisk revansje i Hellas

Sist oppdatert:
ATEN (TV 2 Nettavisen): Det var nærmest ekstatiske tilstander på tribunene da Hellas og Portugal møttes til EM-reprise på sandvolleyarenaen i Aten mandag kveld.

Drøye sju uker etter at Hellas sikret seg EM-troféet på portugisisk jord, var det igjen duket for kappestrid mellom de to sydeuropeiske nasjonene. Denne gang var det kanskje ikke like mye som sto på spill, men stemningene blant de 9000 på den nesten fullsatte arenaen var likevel på kokepunktet.

De greske wild card-spillerne Athanasios Michalopoulos og Pavlos Beligratis hadde lite å stille opp med mot langt mer meritterte Miguel Maia og Joao Brenha, men det lot ikke til å affisere feststemte grekere på tribunen.

Drapert i greske flagg og ikledd landslagsdrakter med EM-heltenes navn på ryggen, sang, danset og brølte de hver gang vertsnasjonen sikret set poeng. Det var riktignok ikke ofte nok, for den portugisiske duoen, som ble nummer fire i Sydney-OL for fire år siden, vant med settsifrene 21-14, 21-19.

Men nederlaget til tross - bølgen gikk til zorbarytmer rundt og rundt i det olympiske sandvolleykomplekset i Faliro. Og de mindretallige portugisiske supporterne kastet seg selvsagt inn i dansen, de også.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere