*Nettavisen* Sport.

Posisjonene avgjør

Formsterke Vitesse og pausehesten Sweet Cocktail hører begge hjemme på enhver V65-lapp, ifølge trener Trond Anderssen. - Posisjonsvalg og tempoutvikling avgjør den innbyrdes rekkefølgene, spår suksesstreneren.

19.09.07 09:09

Her finner du Nettavisens V65-tips til Bjerke.

Mens Vitesse stiller til start med veldokumentert form i ryggen etter overbevisende tetseier sist, er formen langt mer uviss til stallvenninnen Sweet Cocktail etter seks ukers løpsavbrekk.
- Sweet Cocktail er nok i tyngste laget etter å ha stått over et par treningsøkter. Hun er dog nybehandlet siden sin siste start og har sett riktig fin ut uten å ha blitt testet spesielt hardt, informerer Anderssen som ikke tør regne bort seiersgrossisten av den grunn.
- På velkjent kapasitet står hun ikke tilbake for noen, inklusive min egen Vitesse. Jeg håper på jevn hard marsjfart i front – da speeder hun ned de fleste, tror Anderssen som har ingenting negativt å utsette på Vitesse.

- Han var virkelig tapper fra tet sist og bør trekke fordel av distansereduksjonen. Når kanskje ikke spissen nå, men jeg innbiller meg at han er vel så effektiv bakfra. Begge mine bør strekes om man har ambisjoner om seks riktige, fleiper Anderssen.

Øvrige stallhester onsdag:
9 Thai Rainman (V65-1) forventer jeg forbedret etter hvilen, men fortsatt er det for tidlig med tanke på seier. Han skal snilt løp første gang ut. En brukbar premie virker som det mest realistiske mot kvalifisert motstand.

12 Dashing Goal (løp 8) står leit til mot veldig fine penger. I første omgang er jeg tilfreds med fine penger og feilfritt løp, avrunder sympatiske Trond Anderssen.

Kilde: rikstoto.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.