RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Positiv Carroll

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Spissen fikk en drøy halvtime da Liverpool tapte.

BRAGA - LIVERPOOL 1-0:

Ut porten på Anfield gikk Fernando Torres, inn kom Andy Carroll.

Men på grunn av en skade har det drøyd før de rødes supportere har kunnet glede seg over å se tidens dyreste engelske spiller i aksjon.

I 3-1-seieren mot Manchester United søndag fikk han imidlertid endelig sin debut, og i torsdagens europaligakamp borte mot Braga fikk han på ny sjansen.

Carroll ble byttet inn etter 57 minutter og viste igjen at hodestyrken hans etter hvert kan gi Liverpool en ny dimensjon i angrepsspillet.

Og til tross for at han gikk målløs av banen, er det ganske sikkert gledelig nytt for Liverpool-fansen at spissen nå stadig kommer nærmere toppformen fysisk.

Tam første omgang
Kenny Dalglishs gutter hadde ikke all verden å by på i løpet av de første 45 minuttene. De røde hadde faktisk ikke så mye som et skudd på mål.

Portugiserne hadde for øvrig heller ikke flust med målsjanser, men en lang pasning inn i boksen etter snaue 18 minutter skapte problemer.

Sotiris Kyrgiakos hang ikke med i svingene og måtte legge Mossoro i bakken. Dommeren pekte på krittmerket.

Fra elleve meter var Alan sikker. Skuddet til brassen var hardt og velplassert, og dermed hjalp det lite at José Manuel Reina var etter ballen.

Bortsett fra straffesparket gjorde Liverpool en god jobb defensivt, men offensivt ble det både for få løp og mye upresise pasninger.

Vertene var også solide bakover på banen og gjorde det vanskelig for gjestene fra England å finne det nødvendige rommet i siste del av banen.

Cole ropte på straffe
Andre omgang ble heller ingen festforestilling fra de to lagene, og de det var lenge mellom de helt store høydepunktene.

Liverpool skapte noen farligheter inn i feltet, men Braga-keeper Artur tok seg av det meste som lignet på målsjanser.

Etter 61 minutter ropte også Joe Cole på straffe, etter at han hadde blitt lagt i bakken av Kaka inne i feltet. Dommeren var imidlertid ikke enig.

Braga skapte heller ikke all verden etter pause, og Liverpools forsvar hadde stort sett god kontroll. En hard corner fra Hugo Viana var det eneste som lignet på noe.

Dermed har Liverpool et godkjent utgangspunkt før returen på Anfield, men de røde må så absolutt heve seg flere hakk for å avansere til neste runde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere