Positive til All Star-kamp

Foto: Roy Kvatningen

Ishockeyforbundet er positive til Lars-Peder Nagels forslag om å innføre en All Star-helg i norsk ishockey. Allerede neste år kan et opplegg være på plass. Si din mening her.

- Vi bør kopiere opplegget til NHL, skriver Lars-Peder Nagel i sin spalte i TV 2 Nettavisen fredag. Frisk Askers landslagsspiller vil dele de beste spillerne inn i to lag og gjøre det til et årlig hockeyshow.

Kommer neste år?
Den nordamerikanske ligaen har hvert år en kamp mellom de beste spillerne i ligaen, inndelt i øst mot vest. I tillegg konkurrerer stjernene om hvem som har hardest skudd, er raskest på skøytene og mye annet.

- Det høres veldig likt ut som pressekampene vi har hatt tidligere. Vi vil gjerne ha noe slikt. I år har vi ikke funnet rom til det, blant annet på grunn av trang kalender og økonomi, sier generalsekretær Terje Jørgensen til TV 2 Nettavisen.

Han liker Nagels forslag.

- Jeg synes det er spennende med ferdighetskonkurranser. Kanskje vi kan få til noe allerede neste år, legger Jørgensen til.

Storhamar-trener Petter Salsten mener dette kan gi norsk hockey mye glede og moro.

- Ja, det hadde vært moro. Det er noe både spillere og supportere vil sette pris på. Det har vært gjort noen forsøk på lignende opplegg tidligere, men med bedre organisering tror jeg det kan bli moro, sier Salsten til TV 2 Nettavisen.

Trenger oppmerksomhet
Sportssjefen i ishockeyforbundet, Jon Haukeland, er også positiv til forslaget.

- Det er all grunn til å se på alle gode forslag som kan bidra til å skape større oppmerksomhet rundt idretten vår.

Den mest nærliggende inndelingen, vil trolig være å dele lagene inn i norske mot utenlandske spillere.

Hva mener du? Burde Eliteserien innføre en All Star-helg? Hvordan bør den i så fall organiseres? Si din mening i kommentarfeltet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.