RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Poulsen kan være ferdig i Liverpool

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Liverpool lar midtbanespilleren snakke med andre klubber.

Christian Poulsen har ikke vært en suksess i Liverpool. Etter at daværende manager Roy Hodgson hentet ham til klubben i august 2010, har han slitt med å imponere i den røde drakta.

Dansken har blitt et yndet «mobbeoffer» hos Liverpool-fansen, og spilletiden har minsket kraftig etter at Kenny Dalglish tok over som manager.

Kan være ferdig i LFC
Nå kan Liverpool-karrieren gå mot en slutt, melder danske Bold.dk.

De har snakket med Poulsens rådgiver, Jørn Bonnesen, og han forteller at de nå er på utkikk etter en ny arbeidsgiver til den danske landslagskapteinen.

- Jeg har snakket med Liverpool nå, og de sier at de ikke er sikre på om de kan oppfylle Christians ønske om spilletid. De er også inneforstått med at vi forsøker å finne en ny klubb til Christian, sier rådgiveren.

Han avslører også at det er flere klubber som ønsker å sikre seg danskens tjenester.

- Vi kikker oss rundt og sonderer terrenget. Det er interesserte klubber, men jeg kan ikke fortelle mer om hvilke muligheter vi har, sier Bonnesen.

Avviser dansk fotball
Han har tidligere avvist at Poulsen er på vei hjem til dansk fotball, og sier at de ser på andre muligheter.

- Hans klare utgangspunkt er at han ønsker et klubbskifte i stedet for en leieavtale. Han flyttet til England for et år siden med kone og tre barn, og det er ikke noe man bare jager rundt med, forteller Bonnesen.

Christian Poulsen har tidligere spilt for Juventus, Sevilla, Schalke 04, FC København og Holbæk, og har to år igjen av kontrakten med Liverpool.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere