RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Power-Powell

Foto: Terje Bendiksby, Scanpix
Sist oppdatert:
Han sto målløs i 2005-sesongen, og hadde hatt ei skikkelig møkkauke. Scoring seks minutter etter innhopp var derfor litt i overkant for Magnus Powell.

ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen): LSK – FREDRIKSTAD 3-0: - Jeg fikk ei skikkelig lårhøne på treningen i går, og kunne ikke prate de neste to minuttene, sier Magnus Powell om hvorfor han ikke startet mot Fredrikstad. Den store og sterke svensken måtte derfor starte på benken mot østfoldingene, men gjorde sine saker meget bra da han kom inn.

Kun seks minutter tok det før han fant nettmaskene bak Steinar Sørlie hos de rød-hvite.

- En god følelse, ja, innrømmer storscoreren fra 2001 etter å ha fått sin første scoring for sesongen.

- Jeg så Koren hadde ballen, og da var det bare å gå på løp – han treffer jo alltid, skryter han av sin slovenske lagkamerat.

Alene mot Fredrikstad-keeper Steinar Sørlie var det hele veldig enkelt.

- Jeg så han var på vei ned, og da kunne jeg bare sette ballen rolig over ham, sier Powell om sitt første mål siden serieavslutningen mot Brann i fjor.

Trives i LSK
Men at det var noen personlig revansje etter overgangsryktene som har versert den siste tida, vil han ikke gå med på at dette var. Til tross for at han ble kraftig koblet til Odd tidligere i uka da Olivier Occean var linket motsatt vei, så har svensken ikke mistet nattesøvnen.

- Det er et år igjen av kontrakten min her, og både jeg og familien trives veldig godt i Lillestrøm. At det verserer overgangsrykter er vi vant til i fotballen, men jeg var ikke veldig interessert i å snakke med Odd selv om LSK gav meg tillatelse til det.

Kraftspissen vil nemlig ha noe mer konkret enn som så før han vurderer overgang.

- Jeg vil ikke bruke tida mi på så mye prating. Først må LSK bli enig med en annen klubb om overgang før jeg vil vurdere å sette meg ned og prate om en mulig overgang. Når alt det formelle er på plass mellom klubbene skal jeg vurdere om dette er noe jeg kunne tenke meg.

30-åringen har et drøyt år igjen av sin kontrakt med Lillestrøm, og er solid etablert på Romerrike med kone og tre barn som alle snakker flytende norsk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere