RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prahl ikke sikker

Foto: Schrøder, Tor Erik (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Viking-trener Tom Prahl er ikke sikker på om han leder laget i søndagens hjemmekamp mot Stabæk.

- Det kan jeg ikke si. Nå skal jeg trene laget onsdag, så få vi se. Man vet aldri i dette gamet, sier svensken til TV 2-sporten.

Han erkjenner at situasjonen er både krevende og svært tøff. Prahl har vært omgitt av suksess i de fleste klubbene han har trent tidligere.

- Jeg har ikke opplevd denne situasjonen før. Det har de fleste av mine trenerkollegaer. Men nå skjer det meg. Det er interessant å se hvilke krefter som settes i gang, sier han.

Vikings trener vil ikke si hva samtalen med styreleder Ole Rugland tidligere på dagen dreide seg om. Men han betegner ikke praten som dramatisk eller noe spesiell.

- Jeg lider sammen med spillerne og klubben, men må forsøke å holde humøret og gassen oppe. Situasjonen er tøff, men det er som det er, sier svensken som benyttet fridagen til en tur i skog og mark.

Der fikk han også tid til å regne på hvor mange poeng Viking trenger for å overleve i Tippeligaen. Han mener Viking må slå Stabæk, Tromsø, Lyn og Brann på hjemmebane, og samtidig ta med seg noen poeng i borteoppgjørene mot Rosenborg, Sandefjord og Odd.

- Jeg tror vi trenger 30 poeng for å beholde plassen, sier Prahl.

Det betyr 13 poeng på de sju siste kampene. Viking har tatt 17 poeng på sesongens 19 kamper så langt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere