*Nettavisen* Sport.

Praktmål av Riise og Morientes

John Arne Riise ble matchvinner i Liverpools sårt trengte seier over Charlton. Men viktigst for de røde: Fernando Morientes har åpnet scoringskontoen for sin nye klubb.

02.02.05 10:13

I sin tredje seriekamp for Liverpool lyktes Morientes med å finne veien til nettmaskene, og det på et perfekt tidspunkt.

Liverpool var i trøbbel etter flere brente sjanser, og så ut til å gå på en ny bortesmell.

Etter en halv times spill ledet bortelaget 10-1 i skuddstatistikken. Men som kjent er det ikke den som teller i England heller, og Charltons Bartlett var til da den eneste som hadde fått ballen over målstreken.

Shaun Bartletts heading etter en corner viste at Liverpools problemer ved defensive dødballer ikke er eliminerte ennå.

Baros, Gerrard og Morientes var alle nære på å utligne, men Charlton-keeper Dean Kiely syntes å være i det umulige hjørnet.

Da syntes Liverpools nye nummer 19 at nok fikk være nok. En kjapp vending og et kontant skudd med venstre bein sendte bortefansen til himmels.

En tung bør falt nok fra spanjolens skuldre da ballen føk inn i krysset, forventningene til den tidligere Real Madrid-spissen er skyhøye på Merseyside.

Benitez’ gutter var i støtet, og John Arne Riise, som tidligere hadde skutt i tverrliggeren, satte kontrollert inn 2-1 etter fremspill av Garcia.

Dermed tok Liverpool en fortjent og etterlengtet seier. Nå har jakten på fjerdeplasserte Everton virkelig startet.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag