RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tom Hevezi (AP/Scanpix)

Premier League-klubb uten baller

Sist oppdatert:
Det er ikke alltid så lett å drive toppfotball.

Wigan har fått en god start på Premier League-sesongen og ligger på 9.-plass etter fire runder, med fem poeng.

To dager før neste kamp støtte imidlertid klubben på et noe uheldig problem.

- Var latterlig
Tyver hadde nemlig stukket av med 48 av klubbens fotballer og dermed slet Roberto Martinez' menn med å få trent skikkelig.

Fire bager med fotballer hadde nemlig blitt liggende igjen midt på treningsfeltet og noen bestemte seg derfor for å ta dem.

- En av banemesterne kom over til meg og spurte om jeg hadde sett fire bager med baller. Han sa han hadde lagt dem igjen på banen, men da spillerne kom var de borte, sier en tilskuer.

- Det var latterlig. Keeperne kom først og brukte de få ballene som var igjen i sin trening. Da resten av spillerne kom, ble de bare stående der. Noen begynte å lete etter ballene.

Politisak
Ifølge Daily Mirror skal en sidedør inn til treningsfeltet ha stått åpen og tyvene skal ha kommet seg inn og ut gjennom denne døren.

- Da manageren kom ut, sa han «Hvor er ballene?». Banemesteren svarte «Jeg vet ikke, men politiet er på vei». Etter hvert fikk spillerne noen andre baller, sier tilskueren.

Ingen i Wigan har kommentert den noe bisarre hendelsen, men politiet i byen har bekreftet at de har fått inn en anmeldelse om de bortførte ballene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere