Gå til sidens hovedinnhold

404 - File Not Found

[]

- Premier League-klubb vil ha Skjelbred

Lokalavis melder at en overgang kan være nært forestående.

Ifølge lokalavisa Norwich Evening News skal Norwich være interessert i å hente Per Ciljan Skjelbred fra Hamburg.

Den tidligere Rosenborg-spilleren har fått noe mer spilletid etter hvert som Bundesliga-sesongen har skridd frem, men det sies likevel at han kan forlate klubben i januarvinduet.

I tillegg til Norwich rapporteres også Newcastle å skulle ønske seg Skjelbred, men ifølge den bestselgende lokalavisa i Norwich, skal nå kanarifuglene ha tatt kontakt angående en overgang.

Tettey får besøk?
TV 2-ekspert og Norwich-supporter Kasper Wikestad synes det er spennende.

- I utgangspunktet har avisen gode kilder i klubben. Men samtidig så linkes spillere i øst og vest også i den avisen, sånn som alle andre aviser. Men inntrykket mitt er at avisen har god kontakt med klubben, sier Wikestad til Nettavisen.

Dermed kan Alexander Tettey muligens se frem til å få besøk av sin gamle lagkamerat fra tida i Rosenborg.

- De to kjenner hverandre godt fra tiden i Rosenborg. Mitt inntrykk var at de hadde god kjemi både på og utenfor banen. Det hadde vært morsomt for Norwich og Norge om de hadde klart å gjenskape det de hadde der. Kanskje kan Tettey ta enda noen steg med en kompis ved siden av seg.

- Jeg var litt kritisk da Tettey ble signert, men jeg måttet spise i meg de ordene på mange måter. Så da får jeg prøve å ikke være så skeptisk denne gangen, fortsetter han.

Tøff midtbanekamp
Norwich-trener Chris Hughton har tidligere sjekket ut Skjelbred, da han var trener i Newcastle, og den engelske manageren skal altså fortsatt være interessert i trønderen.

Wikestad tror uansett det blir mye benking i starten, om en overgang skulle gjennomføres.

- Det er mange spillere som er jevngode som kan spille sentral midtbane i Norwich. Det er fem-seks mann som det er vanskelig å skille. Det er en umiddelbar fare for at det kan bli en del benk på Ciljan om overgangen skulle bli en realitet. Samtidig så har Tettey bevist at det strengt tatt er opp til hver enkelt spiller om man får spilletid.

Per Ciljan Skjelbred er for tiden i Abu Dhabi på treningsleir sammen med resten av Hamburg-laget.

Skjelbred har ikke svart på Nettavisens henvendelser torsdag.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('w25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'hn4xtbdcmatb13chbi37zoiq0', 468, 464, 'perfw25k5bkha78a1l1yvl8jymkgg-hn4xtbdcmatb13chbi37zoiq0', 'eplayer14');
Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag

Kommentarer til denne saken