*Nettavisen* Sport.

Premier League-legende om Chelsea: - De er grusomme og pinlige

SLITER: Jose Mourinho og hans Chelsea-lag er ikke til å kjenne igjen. Foto: Tony O'Brien (Reuters)

Holder ikke igjen om den regjerende mesteren.

26.10.15 13:05

Chelsea står etter helgens tap mot West ham med 11 poeng på ti kamper, og kun to seire. På samme tidspunkt i fjor hadde den regjerende mesteren 26 poeng og så til tider uovervinnelige ut. Noe har skjedd, mener Alan Shearer.

- Jeg kan ikke huske sist et lag klarte å bli så grusomme og pinlige på så kort tid. Det gjør meg bare sikker på at et eller annet alvorlig har skjedd, skriver Premier Leagues mestscorende spiller i sin ukentlige artikkel for The Sun ifølge den engelske avisa Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet

Klikk på bildet for å forstørre.

KRITISK: Alan Shearer kan ikke tro det han ser fra Chelsea om dagen. Foto: Andrew Boyers (Reuters)

Chelsea hadde hele seks mann på årets lag i Premier League i fjor og slapp inn kun 32 mål hele sesongen. Etter ti kamper har de blå allerede sluppet inn 19.

- Kanskje det er fordi Mourinho ønsket spillere han ikke fikk, eller fikk spillere han ikke ville ha. Ingen som følger fotball kunne ha forutsett det som nå skjer, sier Shearer videre.

Mourinho nådde et nytt lavmål denne sesongen ved å bli utvist i pausen mot West Ham etter å ha prøvd å gå inn i garderoben til dommeren. Nemanja Matic ble utvist rett før pause, mens keepertrener Silvino Louro også ble vist på tribunen. Alt dette før Andy Carroll scoret 2-1-målet som sikret at alle tre poengene ble igjen på Upton Park.

Mourinho og Chelsea har muligheten til å komme på rett spor når de møter Stoke i ligacupen på tirsdag, før kampen mot Liverpool på Stamford Bridge i Premier League på lørdag. En kamp som fort kan vise seg å være skjebnesvanger for Mourinhos videre karriere i Chelsea.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.