Premier League neste?

Den tidligere Brann-spilleren Seyi Olofinjana er satt på Wolves sin transferliste.

23.06.08 15:14

(iBergen.no) Nigerianeren signerte en ny kontrakt med ulvene i oktober i fjor som i utgangspunktet binder ham til Wolverhampton til juni 2011.

Flere interesserte
Olofinjana fikk imidlertid med seg en klausul i kontrakten som sier at han kan få bli bedt om å bli solgt dersom klubben ikke klarte å rykke opp i balløyas øverste divisjon før 2008/2009-sesongen. Det klarte oransjetrøyene ikke og nå er han klar til forlate klubben dersom noen blar opp drøyt 30 millioner kroner.

Ifølge avisa The Express & Star i Wolverhampton skal både Bolton og Wigan være interessert i å sikre seg 28-åringen, mens Sky Sports melder at Sunderland og West Bromwich skal være linket til Olofinjana.

Hit i Brann
Ulvenes administrerende direktør Jez Moxey sier til klubbens hjemmeside at Olofinjana har ytret ønske om å få oppfylt kravet i kontrakten og dermed settes den tidligere Brann-helten på transferlisten.

Olofinjana ble i 2004 solgt til fra Brann til Wolverhampton for drøyt 22 millioner kroner etter bare 39 opptredener i den røde Brann-drakten. På sine fire år på Molineux Stadium har nigerianeren spilt 147 kamper og scoret 18 mål.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag