Premier League-spiss arrestert igjen

Foto: Getty / All Over Press

Hva er det med Newcastle-spillerne?

31.10.11 20:14

Spørsmålet over er berettiget. Joey Barton og Andy Carroll er kanskje de to mest kjente spillerne som har vært både i Newcastle og arresten. Begge har forlatt klubben, men det å leve på feil grense av loven er likevel ikke et utdøende fenomen i klubben.

Det sørger Nile Ranger (20) for.

Ranger fikk allerede i sommer beskjed om å finne seg en ny klubb. Da var han én av tre spillere som ble nektet visum til USA på grunn av tidligere lovbrudd og dermed gikk glipp av klubbens treningsleir der.

I september ble han stoppet av politiet mens han kjørte i alkoholpåvirket tilstand. 20-åringen har et stevnemøte med retten 10. november i forbindelse med dette.

Natt til søndag ble han arrestert i Newcastles Cathedral Square. Dette skjer kort tid etter at han fikk lov til å trene med førstelaget etter en karantene på tre måneder. Nå risikerer han å miste jobben, ettersom Newcastle United angivelig har et forbud mot å drikke alkohol mindre enn 48 timer før en kamp.

Newcastle møter Stoke i en Premier League-kamp mandag kveld.

- Nile Ranger er blitt tiltalt for fyll og ordensforstyrrelse og må møte i forhørsretten senere denne måneden, sier en talsmann for politiet ifølge Daily Mail.

Newcastle United har likevel imponert stort denne sesongen og var etter søndagens kamper et av bare to lag som fortsatt har til gode å tape i Premier League. Newcastle ligger på fjerdeplass med 19 poeng før møtet med Stoke mandag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.