Premier League-stjerne tilbys privatsjåfør

Foto: SCANPIX/EPA/Nick Potts

Robbie Savage ønsker seg vekk fra Birmingham, men Birmingham vil ikke selge. De tilbyr ham i stedet en privatsjåfør.

04.01.05 15:51

Robbie Savage leverte mandag en transfersøknad til manager Steve Bruce. Blackburn har vist sterk interesse for midtbanespilleren, som selv ønsker å flytte nærmere hjemstedet Wrexham på grunn av familieproblemer.

Birmingham har avslått Savages transfersøknad og vil i stedet betale en privatsjåfør for å kjøre ham til og fra hjembyen Wrexham, skriver Reuters.

«Klubben har full forståelse for Robbies dokumenterte personlige problemer, og forstår belastningen av å kjøre opp og ned motorveien for å besøke slektninger i Nord-Wales» opplyser Birmingham i en pressemelding tirsdag.

«Klubben har derfor tilbudt seg å stille med bil og sjåfør for å kjøre Robbie til og fra hjembyen Wrexham på klubbens regning. Birmingham City føler seg imidlertid trengt inn i et hjørne, og vil ikke under noen omstendigheter bli presset til å ta avgjørelser som er skadelig for laget eller klubben som helhet,» skriver klubben videre.

Birmingham insisterer med andre ord på å beholde Savage framfor å selge ham til Blackburn Rovers. Savage har tidligere uttalt at han ønsker å spille for Blackburn, som strengt tatt ikke ligger nærmere Wrexham i det hele tatt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.