RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Premier League-stjerne tilbys privatsjåfør

Foto: SCANPIX/EPA/Nick Potts
Sist oppdatert:
Robbie Savage ønsker seg vekk fra Birmingham, men Birmingham vil ikke selge. De tilbyr ham i stedet en privatsjåfør.

Robbie Savage leverte mandag en transfersøknad til manager Steve Bruce. Blackburn har vist sterk interesse for midtbanespilleren, som selv ønsker å flytte nærmere hjemstedet Wrexham på grunn av familieproblemer.

Birmingham har avslått Savages transfersøknad og vil i stedet betale en privatsjåfør for å kjøre ham til og fra hjembyen Wrexham, skriver Reuters.

«Klubben har full forståelse for Robbies dokumenterte personlige problemer, og forstår belastningen av å kjøre opp og ned motorveien for å besøke slektninger i Nord-Wales» opplyser Birmingham i en pressemelding tirsdag.

«Klubben har derfor tilbudt seg å stille med bil og sjåfør for å kjøre Robbie til og fra hjembyen Wrexham på klubbens regning. Birmingham City føler seg imidlertid trengt inn i et hjørne, og vil ikke under noen omstendigheter bli presset til å ta avgjørelser som er skadelig for laget eller klubben som helhet,» skriver klubben videre.

Birmingham insisterer med andre ord på å beholde Savage framfor å selge ham til Blackburn Rovers. Savage har tidligere uttalt at han ønsker å spille for Blackburn, som strengt tatt ikke ligger nærmere Wrexham i det hele tatt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere