RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Premier League-stopper ute mot Norge

Foto: Andrew Yates / Afp / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Suspendert etter bråk.

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) valgte torsdag å suspendere de engelske U21-landslagsspillerne Steven Caulker og Tom Ince i henholdsvis to og én kamp.

Dommen kommer etter at forbundet har etterforsket bråket som oppsto mellom Serbia og England tidligere i år.

Dermed tyder mye på at Norge slipper å møte Tottenham-stopperen Caulker under sommerens U21-EM.

UEFA har også bestemt at det serbiske U21-landslaget må spille for tomme tribuner etter bråket som oppsto i kampen mot England i oktober.

Spillere og støtteapparat fra Englands og Serbias U21-landslag barket sammen under en EM-kvalifiseringskamp i Serbia i Krusevac. I etterkant har det fått flere negative konsekvenser for både forbundene og spillerne.

Torsdag bestemte UEFAs disiplinær- og kontrollkomité at serbernes neste kamp i en europeisk turnering må spilles for tomme tribuner.

Som følge av bråket har fire serbiske og to engelske spillere fått kampstraffer, i tillegg til at Serbias assistenttrener, Predrag Katic, og fysiske trener, Andreja Milunovic, har fått to års utestengelse i Europa. Komiteen har også bedt Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) om å gjøre straffene gjeldende i resten av verden.

Serbias Fotballforbund er også blitt ilagt en bot på 590.000 kroner (80.000 euro) på grunn av spillernes og supporternes oppførsel både under og etter kampen. (©NTB)

LES FLERE SAKER:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere