RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Premier League svekkes

(FOTO: EPA/SCANPIX)
Sist oppdatert:
Afrika-mesterskapet er snart i gang, og setter klare føringer når helgens innsatser på langoddsen forberedes.

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Juleferien er over, og samtidig som alle de europeiske ligaene er i gang begynner Afrika-mesterskapet. Det setter sitt klare preg på klubbfotballen - over 30 Premier League-spillere deltar. Portsmouth, Chelsea og Newcastle mangler hele fire viktige spillere hver.

Arsenal, Birmingham, Bolton, Everton, Reading og Sunderland blir også svekket i større eller mindre grad. Blant toppklubbene har Liverpool og United ingen fravær av stor betydning. Sissokos seks kamper for Liverpool er den eneste afrikanske deltagelsen hos storklubbene i nordvest.

Lørdag morgen kommer Nettavisen med tips og analyser i Oddsmagasinet. Husk å få med deg siste nytt om skader, suspensjoner og landslagsfravær før innsatsene settes!

Forsiktig innsats på kveldens dobbel
Hartlepool var gode i begynnelsen av sesongen, men har hatt dalende formkurve siden november. 0-3-2 på de fem siste. Den viktige forsvareren Clark var tilbake med scoring etter sin skade sist, og nå er også McCunnie og Antwi tilgjengelige igjen.

Cheltenham har forlatt jumboplassen og fått kontakt med lagene over streken. 4-0-4 på de åtte siste, hvorav 1-0 over svak motstand de to siste. Finnigan og Duff er ute med skader, Townsend kan rekke tilbake.

Grei hjemmefavoritt, som måtte gitt bedre betalt for å være interessant til 1,65. Lagene har overvekt av henholdsvis seier og tap med mer enn ett mål. 2,85 for tomålseier til Hartlepool er ikke noe å juble for, men får plass på bongen i kombinasjon med pene 1,40 for Polen mot Slovenia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere