Fredag kom bekreftelsen om at Premier League er utsatt frem til 3. april på grunn av koronaviruset som sprer seg for alvor i både England og resten av Europa.

Det er imidlertid på ingen måte sikkert at det vil være mulig å starte opp Premier League igjen neste måned og mange spør seg hva som vil skje dersom sesongen skulle bli avlyst.

Les også: Her er sporten du fremdeles kan se på TV

Liverpool leder for øyeblikket ligaen klart, men foreløpig vet vi ikke om de vil bli kåret til vinnere dersom det ikke skulle bli gjennomført flere kamper denne sesongen.

Les også: Utsetter Champions League

Klopp uttaler seg til egne fans

Det er imidlertid heller ikke i fokus for manager Jürgen Klopp som fredag ettermiddag kommer med en egen uttalelse til klubbens supportere.

- Jeg har sagt før at fotball alltid virker å være det viktigste av de minst viktige ting. I dag er fotball og fotballkampen egentlig ikke viktige i det hele tatt, skriver Klopp.

- Vi ønsker selvfølgelig ikke å spille foran tomme tribuner og vi ønsker ikke utsatte kamper, men hvis det kan være med å hjelpe et eneste individ å holde seg frisk, så gjør vi det uten å stille ett eneste spørsmål, forteller tyskeren.

Les også: Kommer med nedslående beskjed til norske idrettsfans

Sender hilsen til kolleger

Liverpool-manageren gjør det helt klart at klubben stiller seg bak avgjørelsen om å utsette ligaspillet.

Nylig ble det klart at både Arsenal-manager Mikel Arteta og Chelsea-spiller Callum Hudson-Odoi har blitt smittet av koronaviruset. Klopp sender nå en hilsen til de som er syke.

- Dette viruset viser at man ikke er imune selv om man er involvert i fotball. Til våre rivaliserende klubber og enkeltpersoner som er og vil bli smittet, så er dere i våre tanker, skriver Klopp.

Direkte: Koronaviruset får enorme konsekvenser for idrettsverden

Tyskeren oppfordrer videre nå alle til å følge rådene til ekspertene og at alle må ta vare på hverandre.

- Helsen kommer først. Ikke ta noen risiko. Tenk på de utsatte i vårt samfunn, skriver Liverpool-manageren.