RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Press på Sollied

Foto: AFP
Sist oppdatert:
Heerenveen-direktørene forventer europacupspill.

Trond Sollied er en av ytterst få norske trenere som har hatt stor suksess ute i fotballeuropa. Han har ledet lag til seriegull både i Norge, Belgia og Hellas.

Nå står nordmannen foran sin første sesong i nederlandsk fotball og presset på treneren er større enn noen gang. I Heerenveen forventes det nemlig at nordlendingen leder laget til europacupplass på tabellen.

Selv om Sollied har lykkes godt i seriespill, har det ikke vært like mye å juble for ute i Europa. I Olympiakos fikk treneren sparken på grunn av svake resultater i Mesterligaen. Forventingene skremmer likevel ikke Sollied.

- Jeg kjenner til den nederlandske konkurransen fra før, så veldig mye nytt blir det ikke. Likevel er dette en utfordring. Heerenveen har alltid vært en stor klubb, men min jobb på sikt er å bryte gjennom å bli blant de tre beste, sier Sollied til NRK.

Med seg i kampen om europacupspill, har Sollied hele tre norske spillere. Christian Grindheim, Tarik Elyounoussi og André Hanssen spiller alle under nordmannen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere