RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Presser fotballstjerne etter sexorgie

Sist oppdatert:
Nå er politiet på saken.

Premier League-spilleren dro til Las Vegas på ferie sammen med to kamerater.

Det angrer han kanskje på i dag.

Ifølge The Sun skal han nemlig ha blitt truet av tre svenske jenter etter en het Las Vegas-natt. Svenskene krever visstnok penger - ellers slipper de en video av det hele på nettet.

Kun iført kondom
Fotballstjernen, som er landslagsspiller, møtte de svenske jentene på en av de mest populære utestedene i Las Vegas, og etter en lang kveld med festing endte de te gutta - og de tre jentene - tilbake på samme rom. Der hadde de sex med hverandre, og ett av bildene som nå brukes mot Premier League-stjernen er han naken - kun ikledt en kondom.

Lite kan han ha tenkt at beskyttet sex kunne bli så offentlig. Det er nemlig bilder av ham naken - samt video - som nå kan bli offentliggjort.

- Vi forsøker nå å spore opp personen som sendte denne emailen, men personen har gjort det den kan for å skjule sporene sine. Nå er vi åpne på at mailen kan være sendt fra en av jentene - eller andre som ikke står i forbindelse med dem, sier en kilde til avisa.

Fotballspilleren vil imidlertid ikke være den første som tas med buksene nede - og får lide for det.

Managertrøbbel?
Like før jul avslørte The Sun også at en Premier League-manager besøkte et bordell.

- Vet du at dette er et horehus, ble han spurt av en reporter da han forlot det.

- Ja, svarte han.

Dessuten har Manchester United-stjernen Wayne Rooney og Chelsea-stjernen Ashley Cole også havnet i en masse trøbbel etter utenomsportslige episoder.

Cristiano Ronaldo, Nani og Anderson skal også ha kost seg da de tre spilte sammen i Manchester United i 2007 - og avisene fråtset i det. Uten at United er noe verre enn andre - historiene er stort sett spredt rundt i alle klubber - selv om de største klubbene selvsagt er mer utsatt i og med at stjernene er desto større der.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere