Premier League-spilleren dro til Las Vegas på ferie sammen med to kamerater.

Det angrer han kanskje på i dag.

Ifølge The Sun skal han nemlig ha blitt truet av tre svenske jenter etter en het Las Vegas-natt. Svenskene krever visstnok penger - ellers slipper de en video av det hele på nettet.

Kun iført kondom
Fotballstjernen, som er landslagsspiller, møtte de svenske jentene på en av de mest populære utestedene i Las Vegas, og etter en lang kveld med festing endte de te gutta - og de tre jentene - tilbake på samme rom. Der hadde de sex med hverandre, og ett av bildene som nå brukes mot Premier League-stjernen er han naken - kun ikledt en kondom.

Lite kan han ha tenkt at beskyttet sex kunne bli så offentlig. Det er nemlig bilder av ham naken - samt video - som nå kan bli offentliggjort.

- Vi forsøker nå å spore opp personen som sendte denne emailen, men personen har gjort det den kan for å skjule sporene sine. Nå er vi åpne på at mailen kan være sendt fra en av jentene - eller andre som ikke står i forbindelse med dem, sier en kilde til avisa.

Fotballspilleren vil imidlertid ikke være den første som tas med buksene nede - og får lide for det.

Managertrøbbel?
Like før jul avslørte The Sun også at en Premier League-manager besøkte et bordell.

- Vet du at dette er et horehus, ble han spurt av en reporter da han forlot det.

- Ja, svarte han.

Dessuten har Manchester United-stjernen Wayne Rooney og Chelsea-stjernen Ashley Cole også havnet i en masse trøbbel etter utenomsportslige episoder.

Cristiano Ronaldo, Nani og Anderson skal også ha kost seg da de tre spilte sammen i Manchester United i 2007 - og avisene fråtset i det. Uten at United er noe verre enn andre - historiene er stort sett spredt rundt i alle klubber - selv om de største klubbene selvsagt er mer utsatt i og med at stjernene er desto større der.