RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Presset Thoresen leverer varene

Foto: Scanpix/AFP
Sist oppdatert:
To målgivende pasninger i AHL natt til torsdag.

HARTFORD-SPRINGFIELD 4-3: Nordmannen er sendt ned på Edmontons farmerlag, Springfield Falcons. Der kjemper han for sitt videre NHL-liv. Han må overbevise Edmonton Oilers om at han er verdt å satse på - og eventuelle andre klubber om at han bør være aktuell for dem hvis Edmonton ikke blir overbevist.

I natt gjorde han i alle fall jobben. Nordmannen er en av spillerne i Springfield som skal produsere poeng, og nordmannen var nest sistemann på pucken ved to av målene da Springfield tapte 3-4 mot Hartford Wolf Pack.

Nordmannen var mannen bak både 2-4 og 3-4-målet, men nærmere kom aldri Springfield.

I forrige kamp hadde han både scoring og assist.

Viktig tid
Thoresen er sendt ned fra Edmonton Oilers til Springfield Falcons i en periode på 14 dager. Ønsker Edmonton å beholde ham etter det, så må de ta ham opp igjen. NHL har nemlig regler på det meste, og i forhold til alder og kontrakt så har de ikke noe valg - hvis de vil beholde ham.

Bestemmer Edmonton seg for at de ikke vil beholde ham etter 14 dager vil nordmannen bli tilgjengelig for alle andre NHL-klubber gratis - på såkalt waiver. Det betyr at alle andre klubber kan hente ham hvis de skulle ønske det.

Normalt ville det også skjedd da Thoresen ble sendt ned til farmerlaget, men Edmonton benyttet seg da av en regel som sier at de kunne sende ham ned for at han skulle få kamptrening - uten at noen fikk sjansen til å hente ham.

I NHL spilte ikke Ole-Kristian Tollefsen da Columbus Blue Jackets gikk på en stjernesmell hjemme mot Chicago. Blåjakkene tapte hele 2-7, og kampen var egentlig avgjort allerede etter 17 minutter av 1. periode. Da ledet Chicago 4-0.

Se her for nattas NHL-resultater (ekstern lenke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere