RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ned Alley (Scanpix)

Prica åpner for gamleklubben

Rade Prica er ikke avvisende til å vurdere et kontraktstilbud fra Helsingborg.

Rosenborg-spissen vil i øyeblikket ikke skrive ny kontrakt med trønderne. Han trenger tid for å avgjøre hvor fotballframtida ligger.

- Jeg fyller 32 år i år og barna begynner å bli store, sju og ti år, og vi får ytterligere et barn i sommer. Det er mye å ta hensyn til, og jeg må tenke skikkelig. Den neste kontrakten blir trolig min siste, sier Prica til nettstedet fotbolldirekt.se.

Han nåværende avtale med RBK utløper etter årets sesong. Å fortsette karrieren på Lerkendal er på ingen måte uaktuelt, men inntil videre vil altså målscoreren vurdere alternativene.

Helsingborg neste?
- Vi trives bra i Rosenborg og Trondheim, men jeg kommer til å lytte til alle tilbud. Jeg har ikke hørt noe fra Helsingborg, men selvfølgelig vil jeg lytte dersom de kommer med noe også. Det er absolutt et alternativ, sier 32-åringen.

Prica spilte for Helsingborg i perioden 1998 til 2002 – og gjorde 27 mål på 73 kamper for den svenske storklubben. Helsingborgs sportsdirektør, tidligere Stabæk-spiller Jesper Jansson, har tidligere bekreftet at han følger med RBK-spissen.

- Jeg har hatt regelmessig kontakt med Rade, og vi har en god relasjon. Vår strategi er jo også delvis å plukke inn hjemvendte spillere, sa Jansson til lokalavisen Helsingborgs Dagblad i fjor sommer.

Spørsmålet er om interessen er like stor nå. Rade Pricas statistikk i RBK – 47 mål på 81 seriekamper – bør i hvert fall imponere Jansson.

Forstår RBK
I Trondheim har man for lengst begynt å forberede seg på at målgjøreren kan komme til å forsvinne. Så lenge Prica ikke akter å bestemme seg enda, sonderer sportsdirektør Erik Hoftun markedet etter en mulig erstatter.

Det er hovedpersonen fullstendig inneforstått med.

- Ja, ja, for søren, det må de jo gjøre i denne situasjonen. Det respekterer jeg fullt ut. Og det er respekt fra Rosenborg-hold for min situasjon også. Vi har snakket mye om dette, og de forstår at jeg må tenke meg om, sier han. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere