START – ROSENBORG 2-3:

KRISTIANSAND (Nettavisen) :Rade Prica ble tomålsscorer mot Start i søndagens oppgjør på Sør Arena. Men, det var lenge usikkert om han kunne fullføre kampen.

- Han hadde smerter både i hofta og i ankelen, og det var kjempegodt gjort av ham å spille kampen ut. Da Steffen Iversen fikk seg en smell var han den eneste målfarlige hodespilleren vi hadde igjen, sier Nils Arne Eggen til Nettavisen i pressesonen etter kampen.

Les også: Bolaños slakter Start-tilhengerne

Prica bestemte selv
Rosenborg-sjef Eggen forteller at det var Prica selv som bestemte seg for å fullføre kampen.

- Jeg er selvsagt glad jeg ikke byttet ham ut. Vi spurte om han måtte ut, men han sa han ville spille videre. Om jeg er glad jeg ikke byttet ham ut, ja det er jeg, men at han skulle score mål senere og avgjøre kampen, det kunne ikke jeg vite, og ikke du heller, sier Nils Arne Eggen til Nettavisen i pressesonen etter kampen.

Hovedpersonen selv er glad han bet tennene sammen.

- Det var ikke langt ifra at jeg måtte bytte ut, men jeg ville fortsette. Jeg fikk vondt i foten og haltet litt etter å ha fått ballen på tåspissen, men jeg vet av erfaring at smerten gir seg etter hvert. Jeg forsøkte å bite sammen tennene, og er glad jeg klarte å score målet som avgjorde kampen, sier Prica til Nettavisen etter kampen.

Dramatikk på overtid
Men, det var neimen ikke langt ifra at kampen endte 3-3. Etter 93 minutter fikk Start en enorm sjanse. Ballen føyk i tverrliggeren to ganger, og trolig var ballen over streken, uten at dommeren dømte mål. Start-spillerne var ikke fornøyde etter kampslutt.

- Selvfølgelig er det bittert, spesielt etter at gutta har lagt ned jernet for å få det til, sier Tørum.

- Jeg sto en meter unna og så klart og tydelig at ballen var inne. Det er helt ufattelig at vi ikke får en scoring der, sier Espen Hoff.

- Det skjer vel ofte at de beste lagene får dommeravgjørelsene med seg, sier Mads Stokkelien.

Markus Henriksen, som scoret Rosenborgs andre mål med en perle av en volley, er lettet over at dommeren ikke dømte mål.

- Selvfølgelig er jeg glad for at dommeren ikke dømte, men jeg vet ikke selv om det var rett. Så lenge dommeren ikke dømmer må jeg bare regne med at ballen ikke var inne, sier Henriksen til Nettavisen.

Nekter å tape
Det var mange som spådde en nedtur for Rosenborg i søndagens kamp, etter at trønderne hadde en tøff kveld i København i Mesterliga-kvalifisering på onsdag. Men som så ofte før gikk Rosenborg av banen med tre poeng og hodene hevet.

- Det viser at det er mye som ligger i oss, og at vi er et godt lag, sier Markus Henriksen.

- Jeg er , som jeg har vært mange ganger før i år, stolt av måten spillerne mine kommer tilbake på. Det er et lag som nekter å tape, og det er synd vi ikke klarte det i København også, avsluttet en stresset Nils Arne Eggen, som jaget spillerne av gårde for å rekke det siste flyet fra Kristiansand.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!