Victor Lindelöfs kone måtte gjemme seg da flere menn brøt seg inn i familiens bolig i Manchester i januar. Hendelsen ble traumatisk for familien, og United-spilleren selv sto over fotballkamper i etterkant.

Nå forteller Maja Nilsson Lindelöf at de lenge vurderte å flytte fra huset i frykt for at det hele skulle gjenta seg. 28-åringen innrømmer at hun ikke har kjent seg trygg i boligen siden.

– Jeg har hatt lyst til å flytte, fordi jeg ikke har kommet meg til ro her siden innbruddet, men vi har bestemt oss for å bli boende, sier fotballstjernens kone i en fersk video på sin Youtube-kanal.

Hun forklarer at de i disse dager gjør flere endringer til boligen i England, for å sørge for en bedre energi i huset. Ekteparet bor sammen med sine to barn.

Det er i Manchester at paret har sin primærbolig, men duoen har også eiendommer i Västerås og Stockholm.

Flere innbrudd

I videoen forteller United-spillerens kone at de har fryktet å bli utsatt for nok et innbrudd, og hinter vagt til at dette skal ha skjedd med andre i deres omgangskrets.

Det er ingen hemmelighet at flere av de store spillerne i Manchester har blitt utsatt for innbrudd det siste året.

– Jeg har alltid tenkt at hvis det skjer en gang, så skjer det ikke igjen. Men nå viser det seg, uten å gå inn på for mye detaljer, at visse hus som har hatt innbrudd tidligere, har hatt innbrudd igjen. Så jeg har ikke kjent meg helt trygg, sier Nilsson Lindelöf videre.

Les også: Kapital: Haaland sikret å bli Norges første fotballmilliardær

United-spiller til 2024

Tidligere i år uttalte den svenske influenseren at familien har en sikkerhetsvakt ved boligen døgnet rundt. Det var et av tiltakene paret gjorde etter det traumatiske innbruddet.

Boligen er parets andre bosted under oppholdet i Manchester. Lindelöf har spilt i Premier League-klubben siden 2017.

– Jeg elsker huset, og har vært forelsket i det siden første gang jeg så det, uttaler hans kone videre på sin Youtube-kanal.

Lindelöf har kontrakt med Manchester United fram til juni 2024.

Til tross for at stjernespilleren fortsatt har noen år igjen utenlands, har familien flere prosjekter gående i hjemlandet Sverige. Blant annet deler de stadig glimt fra et hus de har renovert i Västerås.

Les også: Sjokktallene får Norge-profilen til å riste på hodet: – Veldig spesielt

Kan hjelpe Norge

I tillegg til å være United-spiller, representerer Lindelöf også det svenske landslaget. 28-åringen spilte 90 minutter da Sverige ble ydmyket av Serbia lørdag.

De møter Slovenia tirsdag kveld, mens Norge møter Serbia. Dersom Norge taper den viktige matchen, kan svenskene hjelpe Haaland og co til en bedre seeding i en EM-kvalik.

Det er nemlig slik at dersom Sverige vinner sin kamp, så blir Norge nummer to i gruppa og blir værende på nivå B. Da blir de 2. seedet i EM-kvaliken.

Dersom Norge vinner tirsdag kveld, derimot, vinner de gruppa og rykker opp til nivå A. Kampene sparkes i gang klokken 20:45.