RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad / Scanpix

Privatperson vil kjøpe Veigar-kravet

Sist oppdatert:
En nordmann har sendt et bud til Nancy - for å sørge for rettferdighet.

Stabæks salg av både Veigar Páll Gunnarson og opsjonen på Herman Stengel til Vålerenga, har fått både Norges Fotballforbund og vanlige fotballfans til å reagere.

Det er sterke mistanker om at Stengel-opsjonen til fire millioner kroner ble solgt for å øke den faktiske prisen på Gunnarsson, som ble solgt for én million, for å sørge for at Stabæk slipper å betale mer enn 500.000 kroner til Nancy.

Den franske klubben har krav på 50 prosent av overgangssummen for Gunnarsson og har naturlig nok reagert kraftig på TV 2s avsløring for nøyaktig én uke siden.

Norges Fotballforbund gransker nå saken. Eksperter mener at det er grunnlag for å sikte de involverte klubblederne for bedrageri, noe som har en strafferamme på opptil seks år.

Ifølge VG har en privatperson - norsk - henvendt seg til Nancy for å kjøpe franskmennenes krav. Han ønsker å sikre rettferdighet, uansett hvem som har rett, skriver avisen.

Nordmannen vil ikke kommentere saken, men det gjør Nancy.

- Ja, vi har fått et slikt tilbud på e-post, men vi har ikke tatt stilling til henvendelsen, sier klubbdirektør Nicolas Holveck.

Samtidig forteller han at Nancy ikke vil foreta seg noe før utredningen fra Norges Fotballforbund er klar. Den kan ligge på bordet allerede i neste uke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere