RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Problemene løst for Forus Open

Sist oppdatert:
Transportflyet som skulle frakte de utenlandske hestene til Forus fikk torsdag flyforbud av EU. Nå jobbes det på spreng med å skaffe et annet fly, og daglig leder på Forus John Harald Kåsen tror utfordringene kan løses.

Torsdag kveld fikk det russiske flyet som skulle frakte de utenlandske hestene til Forus søndag flyforbud av EU, og dermed står Forus Open i fare for å bli et amputert løp. De ansvarlige på Forus og storløpspromoter Klaus Koch har jobbet febrilsk for å finne en løsning på den vanskelige situasjonen.

- Vi jobber nå med å få et annet fly, en stor Airbus, til å frakte hestene hit. Det er litt losseproblemer på Sola, men vi jobber med det nå. Jeg anser det for å være 90% sjanse for at det går i orden med flyfrakt, og er optimist inntil det motsatte er bevist, sier daglig leder på Forus John Harald Kåsen, når vi har han på tråden klokka 12.30.

Hva med de svenske hestene som også skulle vært med flyet?

- De kunne ikke vente på avklaringen omkring et nytt fly, og tar landeveien til Forus. Alle de svenske deltagerne kommer som planlagt.

Hvordan vil du karakterisere årets Forus Open-felt?

- Det er et riktig flott sprintløp. Bedre enn Elitloppet, mener Kåsen.

Jorma Kontio som skulle kjørt Opal Viking i storløpet, skal isteden kjøre i Finland. Så langt er det uvisst hvem som skal kjøre hesten søndag.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere