Anthony Martial ble sett på som den neste storspilleren fra Frankrike da han så smått slo igjennom for Monaco og raskt ble hentet for store penger av Manchester United.

Store forventninger hvilte på skuldrene til den da purunge angrepsspilleren. United betalte rundt 36 millioner pund da han kom i 2015 og avtalen skal ha en totalramme på rundt 58 millioner pund. Det åpnet også på strålende vis i klubben da Martial kom inn som innbytter mot Liverpool i september 2015 og scoret i debuten.

Til tross for den lovende starten, klarte likevel aldri franskmannen å etablere seg som noe klart førstevalg i klubben. Det ble mye inn og ut av laget over de kommende årene og prestasjonene svingte også fra det helt store til at han tidvis var helt usynlig.

LES OGSÅ: Scholes klør seg i hodet av Rangnick-valget: - Hvordan fikk han jobben?

I fjor høst begynte det å lekke ut rykter om at Martial ønsket seg vekk fra klubben og i januarvinduet ble en låneavtale med spanske Sevilla omsider meislet ut.

- Derfor smiler jeg ikke på banen

Nå ser det ut til at 26-åringen igjen trives med fotballsko på beina. Mot slutten av tiden i United ble han ofte kritisert for å virke uinteressert og umotivert.

- Det er nok fordi folk ikke kjenner meg. Folk kan av og til se meg med et smil, men spør du de som kjenner meg, så smiler jeg alltid, sier han ifølge Daily Mail.

- Ute på banen prøver jeg å gjøre mitt beste og det reflekterer kanskje ikke helt hvordan jeg egentlig føler meg. Jeg smiler ikke på banen, fordi jeg er fokusert. Folk kan mene hva de vil, det er greit for meg, sier den franske angriperen videre.

LES OGSÅ: Kommer med klar Ødegaard-beskjed: - Må fungere langt bedre

Han innrømmer at oppholdet i United ikke utviklet seg slik han hadde håpet. Selv om han i perioder ble snakket varmt om av managere som Louis van Gaal, José Mourinho og Ole Gunnar Solskjær, fant han aldri helt den stabiliteten managerne håpet på.

- Mistet gløden

Derfor var han aldri i tvil, da tilbudet fra Spania dukket opp i vinter.

- For meg var det den beste muligheten for å spille og ha glede av fotballen igjen. Jeg mistet litt av gløden i Manchester, fordi jeg ikke spilte. I Sevilla føles det bra. Byen er veldig bra og det er et godt lag. For meg er dette perfekt. Jeg spiller og er glad.

- Men jeg skal bare være her til slutten av sesongen og så er det over, sier han.

26-åringen skal ha gitt klar beskjed til klubben om at han ønsket noe nytt.

- Jeg ba United om å få dra, fordi jeg trengte spilletid. Jeg har fortsatt en kontrakt der, men de vet hva jeg vil. Vi får se hva som skjer etter sesongen, sier Martial.

LES OGSÅ: Barcelona-avtale med Spotify i boks – bytter navn på Camp Nou

- Da Rangnick kom til klubben var målet mitt å komme meg vekk. Jeg ga ham beskjed om det. Han snakket med meg og sa: «Hvis du ønsker å bli, så kommer du til å få spilletid på grunn av det du viser på trening». Men jeg ønsket et nytt miljø.

Skryter av treneren

Siden overgangen til Sevilla har Martial rukket å få med seg seks kamper så langt og han har scoret ett mål. Det kom i Europa League, der klubben har som vane å levere.

Tidligere Spania-trener Julen Lopetegui er mannen som skal få skikk på profilen.

- Jeg kjente egentlig ikke til Jules så mye, men nå har vi blitt bedre kjent. Det er også noen spillere som snakker fransk og engelsk, noe som er bra for meg, siden spansken min ikke er så bra. Jeg må først og fremst vise kvalitetene mine og score mål.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot Ronaldo-påstand: - Ikke enig i det hele tatt

- I Sevilla er det mye intensivt press når vi ikke har ballen. Det er hva Lopetegui ba meg om å gjøre og jeg prøver på det. Han er en god manager. Du ser ham på sidelinjen, han lever for kampene. Det er bra for spillerne, det gir deg energi.

- Må tilpasse meg

Han påpeker at det er forskjell på spansk fotball og det han er vant til.

- I Spania føler jeg at alle lagene forsøker å spille. Alle er veldig tekniske og de ønsker å ha ballen. I England, er det litt annerledes. Spillet går raskere og det er mer fysikk involvert. For min del, handler det bare om å tilpasse seg.

LES OGSÅ: Lindelöf reagerte på konas utradisjonelle valg: - Han syntes det var så ekkelt

Torsdag tapte Sevilla borte for West Ham i Europa League, med Martial på banen fra start. Det ble ingen fulltreffere på franskmannen i London denne gangen.