Gå til sidens hovedinnhold

Protestmarsj for Benitez

Liverpool-fansen vil ikke la Rafael Benitez få sparken uten kamp.

Rafael Benitez har havnet i klammeri med Liverpools amerikanske eiere Tom Hicks og George Gillett Jr., og på Merseyside er det mange som frykter at spanjolen er på vei ut av klubben.

Men det vil ikke klubbens fans ha noe av.

Marsj
Før kveldens særdeles viktige mesterligadyst mot Porto planlegger Pool-fansen en protestmarsj for å signalisere at de ikke ønsker at Benitez får sparken. Marsjen skal gå fra puben Sandon til Anfield.

Det spørs om det hjelper så voldsomt mye, for amerikanerne skal ikke se kampen. I hvert fall ikke LIVE. Men det er ingenting å si på kampviljen.

- Hicks og Gillett vet ikke hvem de bryner seg mot dersom de går til kamp mot Liverpools supportere, sier Les Lawson, sekretær i Liverpool Supporters’ Club, til The Times.

Her kan du lese hvorfor Benitez og eierne krangler.

Samtidig har Benitez igjen indikert at han er villig til å føye amerikanerne i håp om ikke å miste jobben. Benitez skal ifølge The Times ha akseptert at han vil ha mindre penger å rutte med enn hva han hadde håpet på når overgangsvinduet åpner igjen i januar. Han skal uansett ha godtatt å overlate alle diskusjoner om overganger til Rick Parry, Liverpools styreformann.

Klikk her for flere fotballnyheter

Hovedtrener
Benitez tror imidlertid at det vil føre til at han blir redusert til en hovedtrener, ikke manager, selv om det ikke vil hete det rent offisielt. Spanjolen skal fortsatt ifølge The Times likevel være villig til å gå med på en slik løsning, dersom det forhindrer at han får sparken før sesongen er over. Men det spørs om et slikt samarbeid er fruktbart i lengden uansett.

Verken Hicks eller Gillett Jr har uttalt seg siden i helgen.

Liverpool-spillerne vet at de spiller for mye mer enn klubbens mesterligaskjebne i kveld. Bare seier mot Porto er godt nok for Liverpool, dersom de skal ha noen tjangs til å gå videre fra gruppespillet i Mesterligaen.

Her kan du følge kampen LIVE

Klikk her for flere sportsnyheter

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis