Gå til sidens hovedinnhold

Provoseres av Tom Nordlie

Vegard Skogheim reagerer på Tom Nordlies uttalelser om en av spillerne hans.

Etter at det ble kjent at Aalesunds trener Kjetil Rekdal har vist sin interesse for spissen Magnus Solum, skal Kongsvingers trener Tom Nordlie ha gitt Rekdal en noe spesiell oppfordring.

KIL-treneren er lite interessert i å miste sin talentfulle 19-åring, og skal derfor ha bedt Rekdal heller vende blikket mot Thomas Lehne Olsen, en HamKam-spiller som ifølge Nordlie har «kommet atskillig lengre i sin utvikling».

HamKams trener Vegard Skogheim reagerer på dette.

- Det kan være morsomt at han sier akkurat dette, men generelt synes jeg vi trenere legger oss for mye opp i andre klubbers saker. Det synes jeg er en uting. I dette tilfelle hadde det jo holdt at Tom snakket om KIL-spilleren, han hadde ikke trengt å dra HamKam og Thomas inn i det, sier Skogheim til fotball.h-a.no.

Tom Nordlie vil jobbe hardt for å beholde Magnus Solum.

- Jeg hører at Kjetil Rekdal gjerne vil forme han til en norsk toppspiss. Det forundrer meg litt, den jobben kan jeg klare vel så godt, sier Nordlie.

Han skal ha gjort det klart overfor KIL-ledelsen at det vil være «klønete» av klubben å selge Solum på nåværende tidspunkt, under to uker før seriestart i 1.divisjon.

Kommentarer til denne saken