RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Provosert til å kjøpe tre luksusbiler

Foto: AFP
Sist oppdatert:
Basketballstjernen svidde av millioner på biler han ikke en gang fikk plass i.

I denne månedens Vanity Fair forteller Shaquille O`Neal om blant annet sitt første impulskjøp.

- Mens jeg spilte for Los Angeles Lakers var det en Rolls-Royce forhandler jeg alltid pleide å kjøre forbi. En dag gikk jeg inn. Der inne var allerede Mike Tyson i full gang med å kjøpe noen Bentleyer.

Han forteller videre at han spurte om prislappen på bilene. Ettersom han hadde på seg shorts, singlett og sandaler fikk han et hånlig: «Har du råd til det da, sonny boy?».

- Jeg ble så ydmyket at jeg kjøpte tre Bentleyer der og da, fortsetter O`Neal.

At han brukte over en million dollar på ti minutter, forsvarer han med sin unge alder på daværende tidspunkt. Dessverre viste det seg at hans 216 centimeter ikke fikk plass i førersetene på sine nyanskaffede biler.

Videre i interjuet forteller O`Neal at han nå nyter tilværelsen som pensjonert idrettsutøver. Han lever svært sunt, og rører aldri alkohol.

- Da faren min fersket meg i å drikke en øl sammen med fetteren min som 13-åring, tvang han meg til å drikke en 12-pack. Ikke bare ble jeg full, jeg hatet øl og har aldri hatt behov for å drikke alkohol igjen.

Han er en av de best betalte basketballspillerne gjennom tidene, med en formue på 300 millioner dollar. Han endte sin karriere i fjor, men ligger ikke på latsiden av den grunn. Nå tar han en doktorgrad i lederskap og utdanning. Fra før har han en mastergrad i business.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere