PSG-eieren stormet inn i garderoben

IKKE FORNØYD: Nasser Al-Khelaifi har invistert mye penger i Paris Saint-Germain. Han er lite fornøyd med at Zlatan Ibrahimovich & Co ikke topper den franske ligaen. FOTO: NTB scanpix

IKKE FORNØYD: Nasser Al-Khelaifi har invistert mye penger i Paris Saint-Germain. Han er lite fornøyd med at Zlatan Ibrahimovich & Co ikke topper den franske ligaen. FOTO: NTB scanpix Foto: Franck Fife (Afp)

Nasser Al-Khelaifi forlanger mer av sitt stjernegalleri.

09.02.15 08:58

Nasser Al-Khelaifi er langt fra fornøyd med at stjernelaget hans ikke topper tabellen. I pausen mot Lyon tok eieren like greit turen ned i garderoben.

Bildene fra Canal Plus hvor man kan se eieren prate til spillerne i pausen, viser tydelig hvilket press det er på hovedstadslaget. Lyon ledet på det tidspunktet 1-0, og med tap kunne gapet opp til serieledelse blitt hele fem poeng. Det var uaktuelt for Al-Khelaifi.

Om det var 41-åringens pauseprat som gjorde forskjellen er usikkert. Men i annen omgang utlignet Zlatan Ibrahimovic og sikret ett poeng etter å ha fått to sjanser fra straffemerket.

Etter kampen var det likevel Al-Khelaifis inntreden i garderoben som ble det store samtaleemnet, skriver Aftonbladet.

Ifølge Canal Plus skal eieren ha overhørt en skikkelig skyllebøtte fra trener Lauren Blanc. Under intervjurunden etter kampen spurte kanalen midtstopper David Luiz om hva PSG-eieren sa i pausen.

– Hvordan vet du at han pratet med oss?, sa Luiz. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.