Det var knyttet store forventinger til hva PSG kunne få til i onsdagens Champions League-møte med belgiske Club Brügge, men stjernegalleriet skuffet stort.

Det franske topplaget startet med Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappé i angrep. Ingen av de tre superstjernen klarte imidlertid å sette sitt preg på kampen.

Sportsavisen L'Equipe har sett nærmere på samspillet de tre stjernene i mellom og kommet fram til at kombinasjonene og samspillet ikke fungerte som håpet.

LES OGSÅ: Forbauset Klopp om Origi: - Folk ser tydeligvis ikke nok fotball

Totalt spilte de ballen 19 ganger mellom seg i løpet av kampen. Messi fant Neymar fem ganger, mens han spilte til Mbappe kun to ganger.

Neymar var den av de tre som spilte ballen til en angrepskollega flest ganger. Han spilte til Mbappé to ganger og til Messi ved seks anledninger.

- Urovekkende

Mbappé, som ble heftig koblet med Real Madrid før sesongen, var ikke i det gavmilde hjørnet og leverte kun én pasning til Messi og tre til Neymar gjennom oppgjøret.

- Det var urovekkende å se Neymar og Mbappé, det virket som de konkurrerte om å få pasninger fra Messi. Til slutt endte det med 19 pasninger, et overraskende lavt antall, selv om Brügge ikke gjorde det enkelt for dem, kommenterer L'Equipe i sin artikkel.

LES OGSÅ: Urovekkende bilder av Mbappé da PSG slet mot Club Brugge

PSG-manager Mauricio Pochettino sa også etter kampen at laget fortsatt trenger tid til å øve på offensiv samhandling og få alle stjernene varme i trøya.

- Vi vet at vi må bli bedre. Dette er ikke noe problem for meg. Jeg er fornøyd med angrepsspillernes defensive innsats, men vi må bli tøffere i andre faser av spillet. De trenger mer spilletid og må bli bedre kjent med hverandre. De må spille sammen og ha suksess sammen, men det var ikke tilfellet i dag, sa han etter kampen.

LES OGSÅ: Kommer med Messi-innrømmelse: - Hadde aldri trodd det

- Vi var ikke solide nok for en Champions League-kamp. Vi er ikke fornøyd med verken resultatet eller prestasjonen. Vi vet at det må bli bedre. Vi har en fantastisk gruppe spillere, så nå må vi finne den offensive og defensive strukturen, sa han.

Ekspert: - Har blitt brukt imot dem

Selv om Pochettino sa at han var fornøyd med den defensive jobbingen til sin trio på topp, mente TV 2-ekspert Morten Langli de viste tydelige tegn til å ikke være villig til å legge ned den jobben som kreves i onsdagens kamp mot belgierne.

I studio trakk han blant annet fram en situasjon etter 24 minutter da PSG fikk et gunstig brudd på egen banehalvdel og spilte seg framover. Neymar fikk ballen og kunne spilt fram til Messi eller Mbappé, men begge sto klart i offside.

LES OGSÅ: Grealish glitret i målfest – Nkunku scoret hattrick

- Det er lite som stemmer, selv om det er en veldig nykomponert lag med få treninger sammen. Men etter 24 minutter så bør alle orke å løpe. Sånn er det ikke i Bayern München eller Liverpool. Når du har to-tre mann som bare dasser rundt og ikke orker å løpe hjem etter 24 minutter, så blir det litt dårlig rytme, sa Langli.

- PSG er vant til å bare cruise gjennom i Frankrike, riktignok ikke sist sesong. Det blir mange slike kamper i den franske ligaen denne sesongen også, der de bare kommer til å danse seg gjennom. Da kan det være at du legger til deg noen unoter og det har blitt brukt mot dem i Champions League. De svikter når de største kampene kommer.

- Bortskjemte og overbetalte

Det er imidlertid ikke bare Messi, Neymar og Mbappé som er offer for kritikk i forbindelse med onsdagens kamp. Flere spillere hadde en dårlig dag på jobben.

Den argentinske spissen Mauro Icardi, som ble byttet inn for Kylian Mbappé etter 51 minutter, må også tåle å få passet sitt påskrevet etter svak innsats.

Ifølge RMC hadde spissen kun seks berøringer i løpet av de minuttene han var på banen. Han gikk i offside fire ganger og fullførte kun én pasning.

LES OGSÅ: Veland reagerer på Koemans uttalelser: - Det er en absurd ting å si

Den franske fotballeksperten Matt Spiro reagerer på innsatsen til Icardi. Han mener også flere andre profiler falt gjennom i onsdagens Champions League-kamp.

- Leandro Paredes, Julian Draxler, Abdou Diallo og Icard var alle elendige. De er bortskjemte og overbetalte og fikk seg en leksjon i vilje mot Brügge, skriver han.

- Gini Wijnaldum og Achraf Hakimi var like dårlige, men de er nye signeringer og leter fortsatt etter fotfeste i PSG. Neymar var også langt unna sitt beste, men han er ikke i nærheten av å være 100 prosent fysisk. Det er likevel bekymrende, mener Spiro.

LES OGSÅ: Neville og Carragher uenige om Ronaldo og Messi: - Det du sier er latterlig

PSG har havnet i en tøff Champions League-gruppe og skal i tillegg til Club Brügge også møte lag som engelske Manchester City og tyske RB Leipzig.

I den hjemlige Ligue 1 har storlaget imidlertid fått en glimrende start og står med 15 poeng etter de fem første kampene. Laget har en målforskjell på 16-5.