PSG topper suverent i hjemlige Ligue 1, men det er uro rundt klubben. Den siste tiden har det blant annet vært mye spekulasjoner rundt manager Mauricio Pochettino.

Flere rapporter har antydet at at den franske storklubben ønsker å erstatte argentineren med Zinedine Zidane. Etter sigende lever også sportsdirektør Leonardo farlig i klubben og Arsene Wenger har blitt lansert som en mulig erstatter der.

Samtidig meldes det stadig om dårlig stemning blant klubbens mange stjerner. PSG har satt sammen et stjernegalleri uten like, med folk som Kylian Mbappé, Neymar og Lionel Messi i spissen, men det virker ikke som alle drar i samme retning.

Nå har fansen fått nok av det som skjer i klubben og mandag gikk gruppen Collectif Ultras Paris (CUP) ut med en pressemelding der de ga uttrykk for sin misnøye.

LES OGSÅ: Zidane og Wenger kan bli fotballens nye superduo, men én viktig detalj skaper tvil

Supportergruppen peker først og fremst på ledelsen av klubben som et problem.

Allerede i forrige uke varslet de at det ville komme en reaksjon da de la ut følgende melding på nettsamfunnet Twitter: «Det er grenser for vår tålmodighet».

- Kjenner ikke igjen klubben vår

I den nevnte pressemeldingen utdyper CUP hva de mener:

- I alt for lang tid har klubben vist et ansikt vi ikke kjenner igjen. Et ansikt av en klubb som ønsker å være et globalt varemerke til den grad at den glemmer sine farger og fornærmer hjemmefansen ved å spille i bortedrakter, skriver de.

LES OGSÅ: Fransk storavis: Pochettino er «dead man walking»

- Et ansikt av en klubb som på samme måte som et bortskjemt barn samler sammen stjerner, uten at det får en sportslig konsekvens. Et ansikt av en klubb som drømmer så stort at sesongen ser ut til å starte i februar og som fnyser av hjemlige titler. Vi kjenner ikke lengre igjen klubben vår, det virker som den har mistet sitt DNA.

Stadige trenerbytter, lite respekt for klubbens damelag og stjerner som ikke prioriterer sporten, er poenger som supportergruppen videre trekker fram.

De lister også opp punkter om hvorfor den sportslige ledelsen er «uforståelig».

LES OGSÅ: Mener Guimarães kan være Premier League-klubbens redning: - Kan nesten garantere det

- Spillere og ledere, det er på høy tid å ta affære, ellers kommer vi fortsatt til å bli møtt av uakseptable desillusjoner, skriver CUP videre i pressemeldingen.

Røk ut av cupen

PSG leder altså Ligue 1 med solide 13 poeng ned til Marseille, men det er liten tvil om at Champions League er det store målet for storklubben denne sesongen.

Klubben har aldri vunnet den gjeveste europacupen, men kom nær i 2020 da de spilte finale mot tyske Bayern München. Den vant tyskerne med 1-0.

Sist sesong ble det en semifinale på franskmennene, der Manchester City ble for sterke. I årets utgave av Champions League venter Real Madrid i åttedelsfinale.

LES OGSÅ: Zlatan avslører Mbappé-samtaler: - Ville dratt dit hvis jeg var han

I slutten av januar røk storklubben svært overraskende ut av den franske cupen. Nice beseiret Pochettinos menn på straffesparkkonkurranse.

I kjølvannet av dette tapet har kritikken haglet mot stjernelaget og mange tror den argentinske manageren nærmer seg slutten av sin tid i klubben.

Fredag kveld spiller Paris Saint-Germain hjemme mot Birger Meling og Rennes. Kampen kan du se på Direktesport klokken 21.00.