Gå til sidens hovedinnhold

PSG-supporterne med kraftig kritikk mot Neymar

Ultras-gjengen til den franske hovedstadsklubben er skeptiske til at brasilianeren fremdeles er i klubben.

I forkant av Neymars første kamp for sesongen mot Strasbourg, la PSG Ultras ut en offentlig melding full av kritikk i retning av Neymar. Meldingen er ytret på Twitter, og du kan se den nederst i saken.

Les også: Ny VAR-kritikk i Liverpools seier

Supporterne beskylder angriperen blant annet for å opptre på en ydmykende måte mot klubben.

- Fotballmessig er Neymar en av de beste spillerne i sin generasjon, men det er langt fra det viktigste for oss i dag. Det vi bebreider han for er å flere ganger opptre uten respekt for klubben, han har til og med ydmyket oss noen ganger, skriver de.

I selve kampen var det PSG som så ut til å gå på en ydmykende smell. Men det hindret Neymar. På overtid scoret han med en nydelig brassescoring og sørget for at laget vant 1-0.

PSG-fansen var likevel ikke spesielt fornøyde, og valgte å pipe målscoreren av banen.

Se scoringen i videovinduet øverst (bilder fra Viasat).

Les også

Real Sociedad-legenden Xabi Prieto med klar melding til Ødegaard: - Har kvalitetene til å bli en superstjerne

Skeptiske til å se han i PSG-drakt

I supportermeldingen før kampen kritiseres Neymar blant annet for å offentlig ha forsøkt å tvinge gjennom en retur til Barcelona, en klubb de anser som en av deres største rivaler i europeisk fotball.

- På et tidspunkt hvor han ikke har gitt noen offentlig beklagelse, vil han snart være tilbake på Parc de Princes, og vi er mer enn skeptiske til at han spiller nok en sesong i vår drakt, uttrykker supporterne.

- Vi inviterer alle skuffede Paris-supportere å vise han at det ikke lenger er rom for flere feil, og veien mot forløsning vil være lang. Veldig lang, fortsetter beskjeden.

Les også

Pep Guardiola forteller om justeringene som har forvandlet Raheem Sterling

Fikk sesongens første kamp

Neymar har spilt 59 kamper for den franske storklubben etter at han kom fra Barcelona i 2017 for over to milliarder norske kroner. Han har nå scoret hele 52 mål på disse kampene.

Etter å ha vært skadet mot slutten av forrige sesong, og som følge av sommerens overgangssaga har ikke Neymar deltatt i PSGs kamper så langt denne sesongen. Kampen mot Strasbourg var sesongens åpning for han.

Kommentarer til denne saken