RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

PSV Eindhoven er dagens beste spill

Foto: PA Photos/Scanpix
Rutinerte og solide PSV tar seg av franske Lille. Sjekk torsdagens oddstips.

Torsdag er det en svært begivenhetsrisk dag på Langoddsen . Med femten dueller fra åpningsøvelsene i ski-VM, returkamper i Europa League og ishockey fra den norske, svenske og finske eliteserien, samt NHL er det hele 76 dueller å bryne seg på.

Vi retter blikket mot returkampene i Europa League, og er veldig overbeviste om at PSV Eindhoven er dagens beste spill.

Franske Lille så ut til å gå mot en komfortabel 2-0-seier i første kamp, men PSV og Ola Toivonen (mål og assist) kom sterkt tilbake og klarte 2-2 i sluttminuttene. Lille må derfor vinne eller klare minst 3-3 torsdag for å gå videre.

PSV leder den hjemlige serien med to poeng på Twente. Vant 4-1 hjemme mot NAC Breda forrige runde og 4-0 over Alkmaar runden før.

OBS: Slik får du spilt på iPhone og Android

Er meget sterke på hjemmebane og står med 10-1-2 i serien.

Lille viser klare svakhetstrekk om dagen og har 1-3-1 på de siste fem i serie og cup. Tapte 0-1 for Montpellier i helgen, noe som innebærer at serieledelsen nå kun er på to poeng. Må også tenke på søndagens hjemmekamp mot Lyon, som er i kanonform og bare ligger fire poeng bak. Og for de som husker hvordan Bordeaux kollapset på slutten av den franske serien i fjor, kan man jo saktens lure på om det samme er i ferd med å skje med Lille.

Rutinerte PSV Eindhoven har fått los på seriegullet nå i Nederland, etter Twentes høyst overraskende poengtap hjemme mot NEC Nijmegen i helgen. Men vær du sikker at på at PSV Eindhoven ønsker også suksess i Europa.

Når det gjelder Lille så sparte de altså alle sin tre ess på topp i hjemmekampen, og det forteller vel det meste om prioriteringen til franskmennene. Moussa Sow (16 ligamål), Gervinho (11 ligamål) og Hazard ble spart i det første møtet, og det er ingen grunn til å tro at Lille kommer til å stille sterkere i Nederland.

Selv om PSV er videre med 0-0 og 1-1, har vi svært god tro på at nederlenderne vinner denne kampen. PSV Eindhoven har voldsom rutine fra Europa, og i motsetning til Lille så har det rikelig med nederlandske seriemesterskap på merittlisten og kan egentlig fokusere veldig på suksess i Europa League.

Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

På hjemmesiden til Lille kan vi lese det vanlige svadaet fra en trener som er forpliktet til å si, at vi tar denne oppgaven alvorlig og at vi har god tro på at vi skal avansere. Ja, hva ellers skal en trener si? Hjemmesider og uttallelser fra trenere og spillere, er som å lese gode gamle Pravda. Det er ikke til å stole på, og det er gjerne mer villedende enn veiledende.

Dessverre er det svært dårlig med kamper å kombinere i dag, da det er lave odds over hele linjen og hjemmefavoritter som vant sin bortekamp. Vi velger derfor å nøye oss med et singelspill på PSV Eindhoven, selv om oddsen er i grenseland for singelspill. 1,80 på at nederlenderne vinner blir vårt valg, og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag torsdag:
Kamp 83 PSV Eindhoven - Lille 1,80 3,15 3,30
Klikk her for å spille denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger torsdag:
- Stuttgart gjorde en sterk match i Lisboa og får tilbake viktige Pavel Pogrebnyak. 2,50 er fristende på tyskerne
- Friske 4,20 på polske Lech Poznan mot aldeles formsvake Sporting Braga kan være et flott langskudd
- 1,65 på Villarreal hjemme mot Napoli frister lite
- Ajax leder 3-0 etter bortemøtet med Anderlecht og da synes 1,55 på hjemmeseier helt ubrukelig
- Sporting Lisboa til 1,55 kan ikke forsvares heller mot Glasgow Rangers
- Kjedelig odds på Spartak Moskva, Dynamo Kiev og Twente som alle leder etter sine respektive borteseire

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere