Gå til sidens hovedinnhold

PSV-formann raser mot Ferguson

PSV-formann Harry van Raaij raser mot Sir Alex Ferguson, etter at 19 år gamle Arjen Robben var på Old Trafford i helgen uten at PSV visste om det.

- Manchester United kom til oss for noen måneder siden og sa at de var interessert i Arjen Robben. Jeg viderebrakte den informasjonen til Robbens familie, men så hørte jeg i dag at Arjen hadde vært i Manchester i helgen. Jeg visste ingenting om det. Det var overhodet ingen kontakt fra noen i Manchester United, sier van Raaij til The Sun.

Dårlig forhold
Van Raaij er særdeles misfornøyd med behandlingen.

- Jeg forventet meg i det minste en telefon fra Robben-familien angående den planlagte turen til Old Trafford. Jeg forventet meg også en telefon fra United, sier han videre.

Van Raaij har et bra forhold til United, men et dårlig forhold til Ferguson etter måten han håndterte overgangene til Jaap Stam og Ruud van Nistelrooy på.

- Det virker som om dette er måten Ferguson gjør forretninger på, men det er ikke min. Min kontakt i United er formann David Gill. Jeg snakket med ham i morges. Han er en hyggelig fyr. De var pinlig berørt, og sier at initiativet kom fra Robbens foreldre, fortsetter han.

Altfor lite
Van Raaij legger til at Uniteds bud på fem millioner pund er akkurat nok til å kjøpe en t-skjorte med Robbens signatur på – ingenting mer.

Robben, som ble kåret til årets spiller i Nederland, blir i PSV ut sesongen.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot