Gå til sidens hovedinnhold

PSV ryktes å selge sin største stjerne. Det kan være godt nytt for Haugesund

PSV-vingen Hirving Lozano ser ut til å bli Napoli-spiller.

Etter å ha tapt 0-1 hjemme mot PSV i første kamp, er Haugesund avhengige av å gå i strupen på motstanderne i returkampen på Philips Stadion førstkommende torsdag.

Kampen vises direkte på sportsportalen Direktesport, og er tilgjengelig om du har Nettavisen Pluss-abonnement.

LIVE torsdag 20.30: PSV - Haugesund

Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone

Haugesund er regnet som klare «underdogs» i oppgjøret, og ekspert på nederlandsk fotball, Paul Thomas Clay, omtalte PSV som en «formidabel motstander» da Nettavisen snakket med han før kampen i Haugesund.

Noe som imidlertid kan være med på å gjøre Haugesunds oppgave et hakk enklere er det ventede salget av stjernevingen Hirving Lozano.

En rekke internasjonale medier, deriblant overgangsspesialisten Fabrizio Romano, melder at Napoli blir neste stopp for den mexicanske landslagsspilleren.

Solid sum

Lozanos utkjøpsklausul skal være på 42 millioner euro, noe som tilsvarer rundt 420 millioner kroner.

Det er ikke satt noen eksakt dato på når overgangen er ventet å bli en realitet, men Romano skriver at det kommer til å skje i løpet av de neste dagene.

Med kampen mot Haugesund kommende allerede på torsdag, er det nok lite trolig at vingen blir å se mot det norske laget. Han spilte heller ikke kampen i Haugesund, men var på banen under helgas kamp mot ADO Den Haag. Der gikk det imidlertid ikke på skinner for Lozano, som forlot banen med en skade etter 50 minutters spill. Kampen endte uansett med 4-1-seier til PSV.

Eindhovens Dagblad skriver at det finnes en mulighet for at Lozano blir med mot Haugesund, men understreker at det er lite trolig at klubben vil benytte seg av mexicaneren, og samtidig risikere at kjempeovergangen går i vasken.

LIVE torsdag 20.30: PSV - Haugesund

Nettavisen Pluss: Få 1 måned for 1 krone

Møter Haugesund

Torsdag er det altså Haugesund som venter for stjernelaget fra Eindhoven. Selv om Lozano mildt sagt er et usikkert kort, har Mark van Bommels mannskap flere gode spillere å sende ut på gressmatta.

Donyell Malen startet som spiss i den første kampen, og gjør det trolig på nytt i returkampen i Sam Lammers skadefravær.

I tillegg trakk Viasat-kommentator Paul Thomas Clay fram Steven Bergwijn som en spiller å se opp for.

Bergwijn har vært koblet bort fra PSV, men ifølge Eindhovens Dagblad jobber klubben med å få forlenget angrepsspillerens kontrakt. Nettopp Bergwijn var mannen som sørget for PSV-seier i den første kampen mot Haugesund.

LIVE torsdag 20.30: PSV - Haugesund

Kommentarer til denne saken