RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Psykolog hjelper RBK

Sist oppdatert:
Bedriftsrådgiver Elling Finnanger er hentet inn for å stille en diagnose på Rosenborg.

Denne helger er Finnanger med på trøndernes treningsleir i Östersund for å prøve å finne en forklaring på hvorfor Rosenborg har underprestert kraftig så langt i sesongen.

- Det er ingen som blir kappet hodet av eller sendt noen plass. Her skal vi gå igjennom totalsituasjonen til hver enkelt, sier RBK-trener Per Joar Hansen til TV 2 Sporten.

- Vi er alle enige om at vi har gjort en for dårlig jobb. Nå må vi finne ut hvorfor vi ikke har prestert. Elling er leid inn som pådriver. Han skal få frem ambisjonsnivået hos hver enkelt, og han skal stille spørsmål ved det vi gjør. Det ville vært galskap om vi skulle evaluere oss selv, sier Hansen til VG.

Elling Finnanger sier til TV 2 Sporten at han tror motgang kan snus til medgang veldig fort i Rosenborg, lagets ressurser tatt i betraktning.

Rosenborg forbereder høstsesongen i Sverige denne helgen. Lørdag møter de et sammensattlag fra Jämtland til treningskamp.

Et av de åpne spørsmålene før høsten er om veteranene Erik Hoftun og Harald Martin Brattbakk fortsetter i klubben. Begge er ønsket i GIF Sundsvall - og begge har fått klarsignal fra RBK. Ifølge Dagbladet krever Sundsvall et svar fra Hoftun og Brattbakk allerede fredag.

- Vi trenger et svar i løpet av fredagen, så vi kan begynne å planlegge høstsesongen, sier SUndsvall-direktør Urban Hagblom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere