RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Publikum hoverte mot RBK

Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Vålerenga ledet 2-0 og publikum så for seg en komfortabel seier over seriemesteren. Men publikums hovering tente trønderne.

VIF-trener Kjetil Rekdal trodde at hans lag hadde avgjort kampen da Daniel Fredheim Holm la på til 2-0 rett etter hvilen.

- Men så begynte publikum å hovere overfor Rosenborg. Og det fikk tydeligvis RBK-spillerne til å skjerpe seg, og de fikk 2-1 veldig kjapt, sa Rekdal etter kampen.

Kjepmet
Rosenborg kjempet seg tilbake i kampen, og utlignet til 2-2. Daniel Braaten var sentral ved begge tilfeller. Likevel; det ble seier til Vålerenga. Erik Hagen satte inn 3-2 få minutter før slutt.

Trener Kjetil Rekdal var likevel ydmyk etterpå.

Ydmyk Rekdal
- Etter at Rosenborg har tatt 13 mesterskap på rad, holder det ikke å vinne 3-2 for å ta hegemoniet fra dem, sa Rekdal på pressekonferansen.

Han var ikke fornøyd med førsteomgangen, til tross for at Steffen Iversens utsøkte lobb holdt til ledelsen ved det tidspunktet.

- Vi begynner andre omgang bedre. Den begynte slik jeg hadde håpet vi skulle spille hele kampen. Vi skal avgjøre kampen, og det gjør vi forsåvidt også med 2-0-målet i andre omgang.

- Men så begynte publikum å hovere. Det gjorde at RBK skjerpet seg, mener Rekdal.

Surt baklengsmål
Trenerkollega Per Joar Hansen var naturlig nok ikke like fornøyd. Rosenborg står med fattige ett poeng etter to kamper i Royal Leagues gruppe 1, og er fem poeng bak oslolaget etter to av seks runder.

- Vålerenga var veldig gode de første ti minuttene i andre omgang. Så tok vi over og scoret to mål. Det er litt surt at de scoret i sluttminuttene, oppsummerte Hansen overfor TV 2 Nettavisen.

Matchvinner Erik Hagen skulle egentlig ikke opp i Rosenborg-feltet på den avgjørende corneren, men ble vinket fram av Rekdal. Den Premier League-aktuelle midtstopperen satte ballen i mål fra fire meters hold tre minutter før slutt.

- Det var en fin dag på jobben, konstaterte Hagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere