Gå til sidens hovedinnhold

Publikum hoverte mot RBK

Vålerenga ledet 2-0 og publikum så for seg en komfortabel seier over seriemesteren. Men publikums hovering tente trønderne.

VIF-trener Kjetil Rekdal trodde at hans lag hadde avgjort kampen da Daniel Fredheim Holm la på til 2-0 rett etter hvilen.

- Men så begynte publikum å hovere overfor Rosenborg. Og det fikk tydeligvis RBK-spillerne til å skjerpe seg, og de fikk 2-1 veldig kjapt, sa Rekdal etter kampen.

Kjepmet
Rosenborg kjempet seg tilbake i kampen, og utlignet til 2-2. Daniel Braaten var sentral ved begge tilfeller. Likevel; det ble seier til Vålerenga. Erik Hagen satte inn 3-2 få minutter før slutt.

Trener Kjetil Rekdal var likevel ydmyk etterpå.

Ydmyk Rekdal
- Etter at Rosenborg har tatt 13 mesterskap på rad, holder det ikke å vinne 3-2 for å ta hegemoniet fra dem, sa Rekdal på pressekonferansen.

Han var ikke fornøyd med førsteomgangen, til tross for at Steffen Iversens utsøkte lobb holdt til ledelsen ved det tidspunktet.

- Vi begynner andre omgang bedre. Den begynte slik jeg hadde håpet vi skulle spille hele kampen. Vi skal avgjøre kampen, og det gjør vi forsåvidt også med 2-0-målet i andre omgang.

- Men så begynte publikum å hovere. Det gjorde at RBK skjerpet seg, mener Rekdal.

Surt baklengsmål
Trenerkollega Per Joar Hansen var naturlig nok ikke like fornøyd. Rosenborg står med fattige ett poeng etter to kamper i Royal Leagues gruppe 1, og er fem poeng bak oslolaget etter to av seks runder.

- Vålerenga var veldig gode de første ti minuttene i andre omgang. Så tok vi over og scoret to mål. Det er litt surt at de scoret i sluttminuttene, oppsummerte Hansen overfor TV 2 Nettavisen.

Matchvinner Erik Hagen skulle egentlig ikke opp i Rosenborg-feltet på den avgjørende corneren, men ble vinket fram av Rekdal. Den Premier League-aktuelle midtstopperen satte ballen i mål fra fire meters hold tre minutter før slutt.

- Det var en fin dag på jobben, konstaterte Hagen.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken