RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Publikum støttet Riise

Sist oppdatert:
ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): John Arne Riise fikk en varm velkomst av publikum på Ullevaal onsdag. - Det takker jeg for av hele mitt hjerte, sier Liverpool-spilleren.

NORGE – PORTUGAL 0-1: Først fikk han kritikk for å ha levert elendig spill i Bosnia. Deretter spyttet han for å provosere John Carew, og fikk Norges mest omtalte slag i retur. I sannhet en tung uke for John Arne Riise.

Spent
- Jeg var skikkelig spent før jeg gikk på banen i dag, men da folk begynte å rope navnet mitt og støttet meg, var det bare å kline til. De gjorde jobben lettere for meg, sier Riise.

Etter kampslutt gikk han bort til publikum i svingen og tok seg god tid med autografer og småprat – en aldri så liten sjarmoffensiv fra englandsproffen.

Han glemte heller ikke kompisen John Carew.

- Det var synd John ikke var med og spilte i dag. Jeg skal ringe ham etterpå, lover Riise, som håper alt bråket til slutt kan føre noe godt med seg.

- Mellom meg og John gjør dette vennskapet sterkere. Og kanskje kommer også landslaget styrket ut, sier Riise.

I dusjen
Riise leverte en grei kamp mot Portugal. Hans harde cornere skapte panikk i gjestenes forsvar, og flere ganger kom han seg fint opp langs kanten. Likevel var det ikke derfor han gliste fra øre til øre da han møtte pressen etterpå.

- Jeg sto i dusjen da jeg hørte at Danmark hadde scoret. Hadde vi hatt champagne, skulle vi feiret, sier Riise og sikter til målet som kan sende Norge ut i to play-off-kamper om en ledig EM-billett. Alt som trengs, er at Norge slår Luxembourg og at Danmark ikke taper for Bosnia.

- Det er tøft i Bosnia, men så spilte vi også forferdelig dårlig der. Spiller Danmark opp mot sitt beste, så har de en bra sjanse. Selv skal vi gjøre jobben mot Luxembourg. Går vi videre, kan det bli en stor fest på et fullsatt Ullevaal, sier Riise.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere