*Nettavisen* Sport.

Publikum sviktet Rosenborg

Foto: Kallestad, Gorm (Scanpix)

- Vi klør oss litt i hodet, sier Nils Skutle til Nettavisen.

01.10.10 17:25

ROSENBORG - ARIS 2-1:

LERKENDAL (Nettavisen): Rosenborg leder serien uten å ha tapt, men likevel har det vært litt negativitet rundt klubben de siste ukene.

Prestasjonene har vært variable i serien, trønderne ble sendt hjem med firemålstap fra Leverkusen – og ble ydmyket av Follo i semifinalen i cupen.

Skuffet Skutle
Kanskje var det derfor bare 11.016 tilskuere løste inngangsbillett til torsdagens Europa League-match mot Aris Thessaloniki, som Rosenborg vant 2-1.

Det betyr at rundt 10.000 seter sto tomme.

Daglig leder Nils Skutle legger ikke skjul på at han er skuffet.

- Vi har sagt at vi håper på fra 15.000 til 20.000 tilskuere på hver av de tre kampene i Europa League. Det er solgt rundt 9.400 pakker, og av en eller annen grunn ble det solgt veldig få enkeltbilletter til denne kampen. Vi klør oss litt i hodet, sier Skutle til Nettavisen.

Salget av billetter til kampene mot Atletico Madrid og Bayer Leverkusen ser allerede ut til å bli bedre. Og det skulle kanskje bare mangle.

Vant én million
Om Rosenborg tapte penger på tomme seter torsdag, tjente de inn det tapte ved å vinne kampen. Seier i Europa League betyr nemlig en utbetaling fra Uefa på 140.000 euro, som tilsvarer 1,1 million kroner.

- Det er penger vi tar med oss, det, i disse økonomiske tider, sier Nils Skutle.

PS. Søndagens seriekamp mot Vålerenga ser ut til å bli helt utsolgt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.