RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Publikum vender Høgmo og FFK ryggen i skjebnekamp


Fredrikstads trener Per-Mathias Høgmo ser ut til å få en nedslående førstesesong i Østfold. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
Fredrikstads trener Per-Mathias Høgmo ser ut til å få en nedslående førstesesong i Østfold. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Sist oppdatert:
Interessen for Per-Mathias Høgmo og Fredrikstads desperate kamp mot KFUM lørdag er svært laber med snaut 900 solgte billetter.

Sammenlagtvinneren spiller om opprykk mot tredjejumboen i 1. divisjon. FFK tapte 0-3 i bortekampen. Det er ikke mange som tror at østfoldingene kan snu det.

Selv nærmest fotballgale Fredrikstad lar seg ikke tenne av et slikt utgangspunkt. – Jeg har et håp om at vi kan komme opp i 2000 tilskuere, men har forståelse om vi ikke helt klarer det, sier billett- og supporteransvarlig i FFK, Hanne Raae-Hermansen, til NTB.

– Vi har vunnet 4-0 her før, så det kan skje, sier Hermansen.

Klubben hadde 5691 tilskuere i serieåpningen mot Asker i april. Det ga 1-0-seier og håp om direkte opprykk. Det gikk ikke.

Raufoss vant avdelingen og gikk rett opp i 1. divisjon.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere