*Nettavisen* Sport.

Publikums-rekord på Stadion

I gjennomsnitt har 16.334 tilskuere sett Brann på Stadion denne sesongen. Fullt hus i de to siste kampene gir definitivt ny publikumsrekord.

Aldri før har snittet vært så høyt. Gulljag, attraktiv fotball og profiler på løpende bånd bidrar til å trekke folkemassene til Stadion. Den forrige rekorden på 15.486 tilskuere i snitt ser ut til å bli slått med litt over 1000, melder Brann på sine hjemmesider. Den rekorden ble satt i gullåret 1963, på ni hjemmekamper. Dette var også rekord for den norske serien helt til 2003, da Rosenborg overtok.

Seriefinalen mot Rosenborg søndag er for lengst solgt ut, og i morgentimene i dag var det bare 2000 ledige billetter til siste hjemmekamp mot HamKam. Det vil si at drøyt 16.000 billetter allerede er revet bort til den kampen.

- I løpet av i går gikk det 4000 billetter, så det er ikke så mange igjen. Det kan være vi blir solgt ut i løpet av dagen, så de som har lyst å se kamp og ikke har fått billett må bare løpe og kjøpe, sier billettansvarlig på Brann Stadion, Anders Tøsse til iBergen.no.

Han forteller også om rolige tilstander da billettene ble lagt ut for salg.

Så langt i år har 179.605 tilskuere sett Brann på Stadion, ifølge Norsk Internasjonal Fotballstatistikk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.