Puyol sendte hilsen fra sykesengen

Foto: www.twitter.com

Barcelona-spilleren mister El Clasico - og vel så det.

03.10.12 14:11

Det gikk et gufs gjennom alle stuene som ble underholdt av Champions League-oppgjøret mellom Benfica og Barcelona tirsdagkveld, da Carles Puyol landet fryktelig feil etter en duell, og det så ut som armen brakk rett av.

Heldigvis var ikke utfallet riktig så ille, men spanske medier hevder at Barcelona-spilleren trolig vil være ute i flere måneder med et albuledd grundig ute av ledd.

Dermed har Barcelona et midtstopperproblem før helgens El Clasico mot erkerival Real Madrid. Også kollega Gerard Piqué sliter også med skade, og kampen mot Benfica, som endte med 2-1-seier, ble avsluttet med de to defensive midtbanespillerne Alex Song og Javier Mascherano i midtforsvaret.

- Det er veldig trist at Puyol er skadet igjen. Først var det kjeven, og nå albuen. Det er to veldig uvanlige skader i fotballen. Men andre kan spille, sa Barcelona-sjef Tito Vilanova etter Champions League-seieren.

- Takk til alle som tok hånd om meg
Puyol ble kjørt rett til sykehuset i Lisboa, og blir nå behandlet av en lege med ekspertise på motorsykkelskader i Barcelona.

I natt la spanjolen ut et bilde av seg selv i sykesengen, og en hilsen til fansen på Twitter.

- Tilbake i Barcelona. Jeg vil takke alle som tok hånd om meg i Portugal. Snart tilbake i toppen. Klem.

Messi regisserte seier
- Han hadde jo akkurat kommer tilbake fra skade, sa en deppa Lionel Messi etter å ha sett lagkameraten forlate banen på båre, ifølge Aftonbladet.

Messi var, ikke overraskende, kampen store spiller, og selv om det ikke ble scoringer, var han hovedpersonen bak både 1- og 2-0. Alexis Sanches var sist på ballen da det første målet kom etter kun fem minutter, og Cesc Fàbregas avgjorde kampen.

Barcelona møter Real Madrid i det prestisjetunge El Clasico søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.