Gå til sidens hovedinnhold

- QPR byr på Hangeland

Den norske landslagskapteinen er ettertraktet.

Den engelske avisen Daily Mail skriver onsdag at Queens Park Rangers har lagt inn to bud på Brede Hangeland, men at Fulham har avslått begge forsøkene fra londonklubben.

Nordmannens kontrakt går som kjent ut til sommeren, og det er ennå usikkert hvor fotballfremtiden til rogalendingen ligger.

Skrøt av Hangeland
QPR-manager Harry Redknapp skal være på jakt etter midtstoppere som kan bidra til å redde Premier League-kontrakten for den nedrykkstruede klubben, og Redknapp har lenge vært en uttalt beundrer av den norske landslagskapteinen.

- Hangeland er en solid og god spiller, påpekte Redknapp før jul.

Fulham-manager Martin Jol har også understreket viktigheten av Brede Hangeland, og Jol tviler på at han mister stopperbauten i januarvinduet.

- Han liker seg veldig godt her, og det vil være rart om han går til en annen klubb. Han er kaptein, og jeg tror ikke han finner en bedre klubb enn Fulham, men hvis han gjør det så har han muligheten til å gå hvor han vil. Men jeg føler vi har gode muligheter til å beholde ham, sa Fulham-manager Martin Jol til Independent før jul.

Vurderer ny kontrakt
Jol avslørte også at Fulham har gravd dypt i lommeboken for å forlenge nordmannens kontrakt.

- Vi har gitt ham et veldig godt tilbud og han smilte for første gang på flere måneder, så jeg tror han ble ganske glad, fortsatte Jol.

Det spørs hvor glad Hangeland egentlig ble, for ennå er ingen kontraktsforlengelse underskrevet. Nordmannens agent Rune Hauge understreket overfor TV 2 i desember at de ikke kommer til å forhaste seg inn i en avgjørelse.

- Vi har ikke noe hastverk. Det er i hvert fall ikke VI som skal skynde oss, sier Hauge til TV 2 Sporten.

Og la til:

- Det er interesse fra andre klubber. Både i og utenfor England. Og det er helt naturlig.

I tillegg til Hangeland, tyder mye på at QPR er veldig interessert i å hente inn tidligere Blackburn-stopper Christopher Samba, som nå tilbringer dagene i russiske Anzji.

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken