RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

QPR slipper poengstraff

Foto: Sean Dempsey (Pa Photos)
Petter Vaagan Moen og lagkameratene er klare for Premier League.

Queens Park Rangers har vært suverene på det nest høyeste nivået i engelsk fotball denne sesongen, og har ni poeng ned til Cardiff på tredjeplass før siste serierunde på lørdag.

Men opprykket til Premier League var likevel i fare, fordi klubben etter sigende hadde brutt reglene i forbindelse med overgangen til den argentinske midtbanespilleren Alejandro Faurlin.

Dermed kunne QPR bli trukket for så mye som 15 poeng, og opprykket ville ryke.

Men lørdag formiddag kom meldingen fra Det engelske fotballforbundet (FA): Klubben unngår poengstraff, og QPR kan dermed juble over ligaseieren og opprykk til Premier League neste sesong.

«Selv om klubben er blitt funnet skyldig på to av anklagene, vil ikke Queens Park Rangers bli trukket for poeng verken denne sesongen eller neste,» heter det i en pressemelding fra FA.

Så spørs det likevel hvor mye glede Petter Vaagan Moen får av avgjørelsen.

Nordmannen, som sluttet seg til klubben i desember i fjor, har bare spilt én kamp fra start for klubben, og var sist på banen for A-laget 19. februar.

På fredag kom derfor spekulasjonene om at nordmannen allerede er på vei bort fra QPR.

Lørdag spilles den siste serierunden i Championship. Både Queens Park Rangers og Norwich er sikret opprykk til Premier League, mens alt tyder på at Cardiff, Swansea, Reading og Nottingham Forest skal kjempe om den siste opprykksplassen gjennom Play Off-spillet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere