Gå til sidens hovedinnhold

QPR stormer mot Premier League

Vi stoler på serielederen hjemme mot variable Bristol City. Her er dagens oddstips.

Langoddsen domineres av fotball, usedvanlig mye fotball, tatt i betraktning at det er mandag. Vi tilbys objekter fra The Championship, League One, League Two og skotsk Premier League, samt spansk fotball og litt ishockey. Og ikke minst flotte dueller fra både Tour De Ski og Hoppuke. Vi finner den mest fristende oddsen i The Championship og lanserer to spill herfra.

Sportspill-redaksjonen har ellers innledet 2011 bra, med pluss på forslagene både lørdag og søndag.

Queens Park Rangers - Bristol City
QPR holder stand som serieleder til tross for variable 2-0-3 på de fem siste. Så lenge alle lagene bak også fortsetter å tape litt her og der, holder dette til direkte opprykk. QPR har sterke 8-3-1 og målforskjell 26-7 på hjemmebane. Etter 1-3 tap for Watford vant de 4-0 over Swansea på Loftus Road. Nyttårsdag ble det tap 0-1 i Norwich, her ble Connolly utvist og han erstattes av Hall eller Orr i dag. Midtbanespiller Smith er tilgjengelig igjen, og det er gode muligheter for at tidligere Brannspiller Petter Vaagan Moen inkluderes i troppen. Ramage, Buszaky og Cook er fortsatt ute.

Bristol City har tidvis vært meget gode i det siste, men kun hjemme på Ashton Gate. Etter tre strake hjemmeseire med 7-0 i målforskjell, har det blitt tap 0-2 i Hull og 1-4 i Reading. De to siste er spilt på hjemmebane og det har blitt 1-1 mot bunnlaget Crystal Palace og for to dager siden en overbevisende 3-0 seier over topplaget Cardiff. Midtbanespiller Skuse er ny på skadelisten, forsvarsspillerne Fontaine og McAllister er definitvit ute sammen med Maynard, toppscoreren fra i fjor.

Innbyrdes oppgjør:

26.12.2009 Queens Park Rangers - Bristol City 2 - 1
21.03.2009 Queens Park Rangers - Bristol City 2 - 1
02.02.2008 Queens Park Rangers - Bristol City 3 - 0

QPR slet seg til 1-1 i Bristol tidligere denne sesongen. Nå møter de et City som er fulle av selvtillit etter 3-0 seier mot Cardiff, samtidig som City har skader på et par sentrale spillere. Vi tror Bristol City kommer fort ned på jorda mot serielederen. De har ikke vist styrke på bortebane i det siste, og mot et sterkt hjemmelag som kommer fra tap, skal dette blir hjemmeseier. Med QPR i aksjon kommer seirene ofte med klare sifre. Av deres 13 seire er 11 vunnet med to mål eller mer, så det frister helt klart mest å spille hjemmeseier med to mål eller mer når vi først mener QPR vinner. 2,25 på en klar hjemmeseier er brukbar odds fra Norsk Tipping, og vi spiller denne som single. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 15.55.

64. Queens Park Rangers - Bristol City (0-1) 2,25 3,40 2,30

Klikk her for å levere dette spillet.

Nå kan du tippe på iPhone

Leicester - Swansea
Det var vanskelig å si om Sven-Göran Eriksson har fått Leicester på rett kjøl, så lenge de bare tok poeng i hjemmekampene sine. På lørdag kom endelig unntaket, Leicester vant litt overraskende 1-0 i Hull og nærmer seg midten av tabellen etter den svake starten. På hjemmebane har de 6-4-2 totalt etter 3-2-0 på de fem siste. Sentrale Cunningham brakk benet mot Hull. Målvakt Kirkland er skadet og forøvrig ikke aktuell da låneavtalen med Wigan er utløpt. Eriksson endret startellever på tre plasser mot Hull og det ventes endringer også i dag. Forsvarsspiller Ben Mee er innlånt fra Manchester City og er et alternativ sammen med Berner, som er tilbake fra skade.

Swansea har to ganger 1-0 i sine to siste kamper. Barnsley og Reading er slått hjemme på Liberty Stadium. Før det hadde de to bortetap på rad. Laget er helt oppe på 2. plass på i denne relativt jevne utgaven av The Championship. De har 5-1-6 på bortebane totalt. Manager Brendan Rodgers har som de fleste andre vært nødt til å rotere på laget i det tette juleprogrammet. Nye navn på skadelisten er Orlandi og Taylor, sannsynlige erstattere er Gower og Serran. Forsvarsspiller Tate er suspendert i dag også.

De fire siste innbyrdes uansett bane har endt med hjemmeseier. Nå som det går så bra med Swansea er det på tide med et tap igjen, slik skikken er i denne ligaen. Leicester er meget sterke på hjemmebane og skal ha gode sjanser til tre nye poeng. Norsk Tipping tilbyr odds 2,10 for hjemmeseieren, det er godt nok og vi bruker denne i en dobbel.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Crystal Palace - Preston
Crystal Palace-Manager George Burley fikk sparken etter 0-3 for Millwall på lørdag. Hans assistent Dougie Freedman styrer laget inntil videre. Laget er i krise etter 0-2-3 på sine fem siste, og kun svake Preston, dagens mostander, gjør at Palace ikke er jumboen i The Championship. Det er på bortebane Palace har misset totalt, hjemme på Selhurst Park har de ikke altfor håpløse 5-2-4 totalt. Det siste Burley gjorde før han fikk sparken var å hente Steffen Iversen fra Rosenborg. Litj-Ivers ser nå frem til å avslutte karrieren i London, og han kan være aktuell allerede i dag. Det er noe usikkerhet rundt midtbanespiller Marrow, som fikk en smell på lørdag, også Davis skal sjekkes før kampstart. Backen Wright er tilbake fra suspensjon.

Vi klarte å tipse om Preston-seier 12. desember, da de slo Ipswich 1-0 hjemme, og vi hadde muligens litt flaks da vi fikk inn den. Dette er den eneste seieren deres på over to måneder. 1-3-6 på de ti siste har gitt bunnplassering. I julen har de spilt to hjemmekamper, det ble tap 1-3 for Middlesbrough og 1-2 for Derby. Dette er lag som er ute av form og disse resultatene er veldig svake, slik vi ser det. Preston har 2-2-6 på bortebane totalt.

David Unsworth styrer Preston på midlertidig basis etter at Darren Ferguson fikk sparken nylig, og Unsworth varsler endringer i laget. Når det gjelder det offensive så har toppscorer Parkin dratt til Cardiff, så unggutten Douglas kan få spilletid igjen. I det defensive mangler man sannsynligvis Brown med skade, og unggutten McLaughlin kan danne stopperpar med St. Ledger, som er tilbake fra skade. Vi leser også at Sir Alex Ferguson nettopp har tilbakekalt fire spillere som var utlånt fra Manchester United, trolig i protest mot at sønnen fikk sparken. Preston-troppen begynner å se tynn ut.

Crystal Palace har vunnet de fire siste innbyrdes på dagens bane. Slik det ser ut i dag er dette to lag i krise, det er ny, midlertidig ledelse i begge leire og det gjøres trolig en rekke endringer i begge lag. Det ser verst ut for bortelaget, synes vi. Crystal Palace har spilt noen gode hjemmekamper denne sesongen og vi mener de skal ha gode muligheter til seier i dag. 1,85 i er grenseland, men vi tar den med i en dobbel som da gir 3,89 i total odds. Vi setter 100 kroner på denne.

65. Leicester - Swansea 2,10 2,90 2,80
73. Crystal Palace - Preston 1,85 3,00 3,30

Total odds 3,89

Klikk her for å levere dette spillet.

Andre vurderinger
Vi mener Watford, Peterborough og Southampton også er sannsynlige vinnere i dag. I La Liga er formlaget Getafe et spennende spill på hjemmebane mot Real Madrid. I første runde etter juleferien skjer det gjerne mye rart i Spania, og Getafe har vunnet dette lokalderbyet flere ganger. Oddsen på Getafe er hele 8,35 hos Norsk Tipping. Enda bedre er kanskje tilbudet på at Getafe klarer minst ett poeng. Dette objektet kan spilles som single til fine 3,30 i odds.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken